Összehozhattuk a kistesót?
Mindig óvszert használunk tegnap megszakítást alkalmaztunk.
Menstruáció után 2 nappal voltam és pont a kislányom is ezen a napon fogant anno másfél éve.
Persze akkor nyilván nem védekeztünk sehogy.
Kicsit tegnap tulhevultunk és nem igazán gondolkoztunk annyira bevoltunk mindketten indulva.
Nyilván tudomegszakitassal is születtek már meg gyerekek.
De nem sok az esélye.
Ugyertem hogy elmentem utána tusolni is.
A megtermékenyítésre alkalmas spermiumok már rég úton voltak, mire te tusolni mentél, és nem is hat semennyire ilyen szempontból. Max illatosabb leszel, de nem értem, miért hiszi sok nő, hogy egy tusolás elég a védekezésre. Ha ki lehetne mosni, nem lenne annyi abortusz.
Nem írod, hogy ez mikor volt, de ha nem akarsz most babát és még közel vagy, akkor tégy ellene. Ha akarsz, akkor tesztelj a menzesz késése után.
Az előző fogantatás nem indokolja, hogy most is pont akkor sikerülne, erre 50% esély van.
Persze ha bennem megy el a párom akkor lettek volna spermiumok bennem de nem bennem ment el.
Az előváladékra gondoltam.
Most nézem egyhe kis véres folyasom volt vagyis a feher folyasomban volt egy kis vér.
Nagyon kicsi vér.
Minek szaporodik az ilyen?
Lehetsz terhes. De remélem nem vagy. Az ostobaságot kár örökíteni.
Btw a kérdés a hagyományos Nazzi-stílusban íródott, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!