Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tinimamik! Leírnátok a tapaszt...

Tinimamik! Leírnátok a tapasztalaitokat, történeteiteket?

Figyelt kérdés

Hogyan estetek teherbe?

Tervezett gyerek?

Hány évesek voltatok?

Együtt voltatok a gyerek édesapjával? Ha igen, mióta?

Szülőknek hogy mondtátok el?

Iskolában többiek hogyan reagáltak rá?

Olyanok is írhatnak, akik teherbe estek, de elvetették, az abortuszról a tapasztalatok is érdekelnének.

Előre is köszönöm válaszaitokat:)

2019. aug. 15. 22:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Nos.. én is 17 évesen estem áldozatául egy nem komplett pasinak aki megerőszakolt, és persze, hogy összejött a kicsi. Mikor ezt megtudtam elmeséltem a szüleimnek, a pasit áthívtuk (mert ismertük, szerelmes is voltam belé sajnos), megbeszéltük, hogy abortusz lesz mert a tanulmányaimat be kell fejeznem. 1 hónapra rá el lett vetetve, a pasi kifizette a költségek felét és így visszagondolva nem bánom, de sokszor eszembe jut, hogy most lenne egy 3 éves gyerekem, viszont szakma és érettségi nélkül. Fel bírtam már dolgozni lelkileg egyedül, csak sajnos ha valamilyen oknál fogva feljön a téma akkor azért a mély sebeket még fel bírja tépni.

21/N

2019. szept. 10. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!