Szerintetek én vagyok a hibás hogy, nem állok készen egy kis babára?
22L vagyok és a barátommal már több mint 4 éve vagyunk együtt. Ő egyébkén 27 éves,és nagyon szeretne már babát! Viszont én nem érzem,hogy képes lennék most babát vállalni :(
Úgy mond szeretnék még kicsit élni,s ez miatt többször összevesztünk már. Szerinte ezzel a viselkedéssel önző vagyok.
Szerintetek ? Köszönöm ha válaszoltok!
Ennek közös döntésnek kellene lennie, de amúgy is elsősorban a tested,lelked, életed változik meg gyökeresen, szóval ha úgy érzed MÉG nem vagy készen rá, próbáld meg nyugodtan elmagyarázni neki, hogy semmiről nem vagytok lekésve de a babának sem tenne jót, ha Te nem akarnád teljes szívedből. Hiszen benned fog nőni és te fogsz róla gondoskodni első sorban. Ha nem tudod MÉG szívvel, lélekkel csinálni, senkinek nem lenne jó.
Viszont csak úgy kérj tőle időt, ha biztosan tudod, hogy majd fogsz akarni kisbabát nem 15 év múlva, hanem hamarosan, csak még most nem.
Ha nem biztos, akkor pedig legyél őszinte és add meg neki az esélyt, hogy olyat keressen, aki ugyanúgy érez.
+ addig esetleg javasold neki, hogy baba házasságba jöjjön, ezer millió okból, az az 1-1,5 év míg megszerveztek egy esküvőt pont elég lesz ;)
Szerintem azért nem vagy hibás, hogy nem akarsz gyereket.
Az viszont a te felelősséged, hogy olyan emberrel vagy együtt, aki érzelmileg zsarol és veszekszik veled azért, hogy szülj neki gyereket. Ha valaki szeret, nem kényszerít ilyesmire.
Elhiszem, hogy első gimis szerelem, és nehéz reálisan látni, de ez a helyzet visszataszító. Gondolkodj el rajta, hogy mi történik valójában!
Az ilyen férfiak szoktak lelépni fél éven belül, mikor szembesül az éjszakázásokkal és kakis pelusok tömkelegével. A gyerek meg a nő nyakán marad.
Tartsd mindig szem előtt: te leszel terhes, te fogsz szülni és az első években te leszel a gyerekkel zömében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!