Miből igyon a baba?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék a fiamnak vizet adni, de nem tudom miből. Csőrös itatópohár mikortól használható?

8 hónapos A babám, anyatejes, de három étkezést már kiváltottunk. Cumisüvegből nem hajlandó meginni, csak fintorog. Kiskanálból megissza.

2019. aug. 8. 20:25
 1/7 anonim válasza:
79%
Nekem van egy unoka öcsém aki 7 hónapos bár ő iszik cumisüvegből de van mikor pohárból adunk neki. Nyugodtan lehet abból is adni neki ilyenkor már :)
2019. aug. 8. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Hat ihat itatopoharbol, sima pohárból, sportkupakos ásványvízből, kb bármiből képes lehet már, csak kérdés, mi jön be neki.
2019. aug. 8. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Pohárból

Szilikonfejű csőrösből

De 2-3 hónap múlva szívószálasból is meg tudod tanítani

2019. aug. 8. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Jah

Csőrös nekünk 4 hós kortól van, de az 13 hósan nagyon kislyukú volt már

Tommie tippie

3. Vagyok

2019. aug. 8. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pohárból. Meglepődsz majd milyen ügyes. Most jó elkezdeni, mert nyár van ha picit le is issza magát se akkora gond. Vagy gyorsan megszárad vagy gyorsan lecseréled.
2019. aug. 8. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pohárból
2019. aug. 9. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Pohárból kezdtük, es most 10 hónaposan vettem 360 fokos poharat, ha megyünk valahova azt viszem, igy nem kell üveget is meg kulon poharat vinni. Sokkal tobbet is iszik, mert amikor meglátja mar megy is inni. Itthon is elol hagyom neki mindig.
2019. aug. 9. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!