Milyen innivaloval próbálkozzak még ha a babám nem issza meg a vizet, teát, gyümölcslevet? Hogy lehet rávenni, hogy igyon? Csak a tápszert issza meg. Ilyen melegben az kevés.
Most kezdtük a hozzátáplálást.Előtte is próbáltam már itatni,hogy ne legyen szokatlan a számára,de akkor se fogadott el semmit.
Az almát szereti, csináltam neki almalevet azt nem kéri.:/
A kisfiam kb 10 hónapos koráig nem volt hajlandó normálisan inni, kb 1 dl folyadékot tudtam neki adni nagy nehezen naponta. Igaz, anyatejes, de ez nem lényeges különbség ebből a szempontból. Persze akkor már bőven evett normális adagokat, mégsem kért inni semmit, evés után szopott, ennyi volt a folyadék.
A múlt nyár sem volt hűvös, így csináltuk végig. Nem száradt ki, volt elég pisis pelus.
Mindent kipróbáltam, poharat, csőrös poharat, cumisuveget, teát, vizet, gyümölcslevet, semmi nem kellett.
Aztán egyszer csak vizet elkezdett inni csőrös pohárból, most is csak azt fogadja el (15 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!