Vizet nem szerető babának mit adnál: hígított 100% gyümölcslevet vagy hűtve tiszta gyümölcs teát?
Ha baba akkor semmit. Így lehet elrontani Ha szomjas lenne, meginná. Amíg nem 100 %-ban szilárd ételt eszik (és nincs 40 fokos hőség vagy nem lázas), akkor rá lehet bízni.
Mi végkísérleteztünk mindent, semmit nem ivott jobban, mint a vizet, csak kínlódtunk. Aztán jött a forróság és magától nyakalta. Ha visszamehetnék, nem kapnék ifarktust
1-es, sajnos ez nem minden gyereknél van így. Az én lánykám a 40 fokos melegben, mikor már a kiszáradás kezdeti jeleit mutatta, sem itta meg a vizet. Igaz, ő mást sem szívesen ivott, vizet meg egyáltalán nem. Én minél kisebb cukortartalmú italt választanék, a legjobb alternatíva szerintem cukrozatlan gyümölcstea, ha azt megissza. Abból is jobb a nem filteres (azok általában ízesített feketeteák).
Nálunk csak akkor lett könnyebb a helyzet, mikor már meg lehetett vele beszélni, hogy egy pohár folyadékot mindenképpen meg kell inni evéshez, és néha vizet is kell inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!