Mi szerintetek a legszebb név? Mi a kedvenc nevetek?
Rendben 20-as, akkor tevedtem, elnézest! Ezt hallva/ látva hidd el, már sokkal kevésbé lesz kedvem a Noelt választani leendő kisfiamnak, amennyiben fiam lesz. :)
Akinek a hugát Zoénak hivják, egészsegere, termeszetesen nem lehordtam a nevet, akinek tenyleg ez tetszik, az hivja igy a lanyat! De azok, akik divatbol adják ezt a nevet, mindezt úgy, hogy korulottuk már egy teljes falvat Zoénak hivnak, azt tovabbra is gáznak tartom!
Bence, Ábel, Levente, Zalán
Blanka, Lili, Panka, Nikolett
Nem érdekel tucatnév-e vagy sem.
Nekem a Hèdi, Abigèl és a Sára név tetszik.
Fiúban mèg nem találtam meg azt a nevet amire azt mondanám, hogy igen ez az, ez lesz a fiam neve.
12 vagyok.
Az volt a kérdés hogy mi a legszebb szerintem. A Zoét egyáltalán nem divatból írtam. Azóta a kedvenc nevem mióta 16 éve megszületett édesanyám barátnőjének a kislánya Amerikában. Akkor itt még nem volt divat.
Két éve született a kislányom és akármennyire is szerettem volna Zoénak nevezni nem ez lett a választásunk mert nem akartam azt hogy az oviban, játszón ő legyen a többedik Zoé.
Nem az volt a kérdés hogy milyen nevet adtam hanem az hogy mi a legszebb szerintem. Ez teljesen relatív. Attól még hogy divatos nekem szép és értelmetlen emiatt lepontozni.
Lánynév:Kendra, Nadin(e), Kiara, Olívia
Fiúnév: Olivér, Kornél, Noár, Noel, Félix
Természetesen az enyém.
Fiú nem találtam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!