Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi szerintetek a legszebb...

Mi szerintetek a legszebb név? Mi a kedvenc nevetek?

Figyelt kérdés
Lány és fiú neveket is várok.:)

2019. aug. 4. 09:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%

Rendben 20-as, akkor tevedtem, elnézest! Ezt hallva/ látva hidd el, már sokkal kevésbé lesz kedvem a Noelt választani leendő kisfiamnak, amennyiben fiam lesz. :)

Akinek a hugát Zoénak hivják, egészsegere, termeszetesen nem lehordtam a nevet, akinek tenyleg ez tetszik, az hivja igy a lanyat! De azok, akik divatbol adják ezt a nevet, mindezt úgy, hogy korulottuk már egy teljes falvat Zoénak hivnak, azt tovabbra is gáznak tartom!

2019. aug. 4. 22:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Bence, Ábel, Levente, Zalán

Blanka, Lili, Panka, Nikolett

Nem érdekel tucatnév-e vagy sem.

2019. aug. 4. 22:46
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a Hèdi, Abigèl és a Sára név tetszik.

Fiúban mèg nem találtam meg azt a nevet amire azt mondanám, hogy igen ez az, ez lesz a fiam neve.

2019. aug. 4. 23:18
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

12 vagyok.

Az volt a kérdés hogy mi a legszebb szerintem. A Zoét egyáltalán nem divatból írtam. Azóta a kedvenc nevem mióta 16 éve megszületett édesanyám barátnőjének a kislánya Amerikában. Akkor itt még nem volt divat.

Két éve született a kislányom és akármennyire is szerettem volna Zoénak nevezni nem ez lett a választásunk mert nem akartam azt hogy az oviban, játszón ő legyen a többedik Zoé.

Nem az volt a kérdés hogy milyen nevet adtam hanem az hogy mi a legszebb szerintem. Ez teljesen relatív. Attól még hogy divatos nekem szép és értelmetlen emiatt lepontozni.

2019. aug. 4. 23:44
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Helga , Sansa , Serana , Arya , selena .
2019. aug. 5. 10:21
 26/29 anonim válasza:
85%

Lánynév:Kendra, Nadin(e), Kiara, Olívia

Fiúnév: Olivér, Kornél, Noár, Noel, Félix

2019. aug. 5. 15:01
 27/29 anonim válasza:
33%

Természetesen az enyém.

Fiú nem találtam még

2019. aug. 5. 21:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Gerda

Jakab

2019. okt. 17. 14:22
 29/29 anonim válasza:
100%
Eliza, Amira
2021. jún. 22. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!