Normális, hogy néha annyira erősen fáj a császáros hegem, hogy nèha mèg levegőt is alig tudok venni? 6 hónapja szültem.
Figyelt kérdés
És az, hogy szülés óta napról-napra egyre több kg vagyok? Fél év alatt +14kg. Pedig nem eszek többet, másabbat, mint régen.2019. aug. 2. 23:39
2/7 anonim válasza:
Mikor fáj erősen? Esetleg menstruáció előtt, közben? Időváltozás?
Én úgy jártam hogy a császár óta iszonyatosak a menstruációs görcseim és szó szerint mint egy sárkány. Időváltozás alkalmával is nagyon fáj.
3/7 anonim válasza:
Nem szabadna fájnia már ilyenkor. Nekem is 6 hónapos a kicsi, hónapok óta nem fájt a hegem, az első 2-3 hét volt kellemetlen.
5/7 anonim válasza:
Egyik sem normális. Lehet pajzsmirigy alulműködésed a hízást illetően, a hegedet is megnézetném a helyedben.
6/7 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz menjek a heggel? Sajna a pm alulműködést kimutatta a vérvétel, de a doki azt mondta, h csak a szülés miatt van, járjak el futni aztán leadom azt a +50kg-t.
2019. aug. 3. 11:03
7/7 anonim válasza:
+50 kiló futással lemegy? 😁
Keress másik orvost. A heggel is nőgyógyászhoz fordulj, mert lehet, hogy a belső varrattal van gond, vagy összenövésed lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!