Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk eltartani két...

Hogy tudnánk eltartani két gyereket?

Figyelt kérdés

Én 24 éves vagyok, a párom 30 és neki már van két kisgyereke. Egy 9 éves és egy 6 éves. Ő együtt él még a gyerekek apjával, de ez csak a hivatalos felállás. Az apuka alig van otthon, vagy dolgozik, vagy valahol szórakozik. Nem foglalkozik a gyerekekkel. A párommal már rég nincs köztük semmi.

A párom csak az anyagiak miatt él még vele. A gyerekek miatt és ezt teljesen megértem. Ő nettó 150ezret keres. Én jelenleg nettó 130at. Az apukának saját vallalkozása van. Össze se lehet hasonlitani. Szeretnénk összekoltozni, de nem akarjuk, hogy a gyerekek bármiben is hiányt szenvedjenek.

A lakás is a férfi nevén van.

2019. júl. 30. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a gyanúm, hogy ez a felállás tartósan így fog maradni. A férj nem borít, mert nem akarja a gyerekeit elveszíteni és gyerektartást is fizetni. A feleség megkapja az anyagiakat a férjétől, a szexet tőled. Te meg éldegélsz tovább az albérletedben és várod a csodát, hogy majd egyszer együtt leszel a szeretőddel.

Fordított felállásban ez sokkal gyakoribb, és ott szokták is hangsúlyozni, hogy a legtöbb nős férfi nem hagyja el a feleségét és a gyerekeit a szex kedvéért, hanem sok éven át remekül hitegeti a nőt. Aki minden karácsonyestét egyedül tölt bőgve.

Hát kb. ez lesz veled is szerintem.

De a szeretőket én sosem sajnálom: van éppen elég független nő is, férfi is. Aki mástól szereti el a házastársát, az az én szememben erkölcsi nulla.

2019. júl. 31. 08:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnek igaza van. De ha nem lenne biztos, hogy 24 évesen más gyerekeit akarod nevelgetni? Még előtted az élet élvezni kéne, míg lehet.
2019. júl. 31. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Magadat hogy tartod el majdnem minimálbérből amúgy? O.o
2019. júl. 31. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!