Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akarok még egy gyereket,...

Nem akarok még egy gyereket, más is érez így?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 és fél éves, egyetlen porcikam sem kívánja, hogy megint másfél évig ne aludjak. Annyira boldog vagyok, hogy dolgozom és, hogy ő már ekkora. Ha látok egy kisbabát egyáltalán nem fog el az erzes. Velem van baj? Mindenki kerdezgeti, hogy mikor lesz második és nem értik miért nem akarok.
2019. júl. 30. 06:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Èdestestvèrem ès köztem 18 èv korkülönbség van

Kicsit para mert amikor sètálok vele vagy èn vittem ki játszótèrre, vagy feljön nyaralni hozzánk stb nagyon sokan azt hiszik hogy az èn gyerekem

pedig egyáltalán nem akarok gyereket soha nem is akartam nem utálom őket de inkább nem kinlódnèk a terhességgel, nevelèssel ès szerencsère manapság már van választása egy nőnek, ès 110%-ba boldogok vagyunk a fèrjemmel ès èlvezzük az szabadságot

31/N

2019. júl. 30. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Totálisan megértelek, nekem most csak 9 hos a fiam, de már egy ideje elkezdődtek a mikor jön a következő, mikor lesz kisöcsi/hugi, de nekem olyan brutális szülésem volt, szülés utáni komplikáció (bent maradt lepény,vérmérgezés) illetve talán depresszió is volt, de lehet csak a hormonok játszottak..,meg hát a családom sem könnyített a dolgokon, na szóval én ezt mégegyszer átélni soha soha nem akarom. A kisfiam igazi álom gyerek, semmi baj nem volt vele, tudtam/tudok mellette pihenni stb. , de egy kicsit sem vonz a kistesó téma és nem hinném hogy változna a dolog. Nálunk annyi a probléma hogy férjem szeretne, ráadásul kis korkülönbséggel, ő sem hajlandó elfogadni és megérteni az érzéseim a témában. Plusz ő kislányt akar, akart is kisfiunk helyett, ez is nagy nyomot hagyott, amilyen arcot vágott amikor kiderült hogy fiú... ne értsd félre, imádja a gyereket, de mégis az aza arc nagyon bennem van. Ha esetleg tényleg bevállalnánk a kistesot, ha fiú, ugyanezt az arcot fogom látni, ha lány, megy majd a kivételezés vele, ellentét lesz a két gyerek közt. Tudom, mert apukám is lányt akart, lány lettem, és ment a kivételezés velem, tesómmal emiatt folyton versenyeztünk...

Azért kíváncsi lennék ha van a válaszolók között ilyen helyzet, ott hogy alakult a dolog!

Én is úgy vagyok vele mint egyik válaszoló, várok, hátha jön a vágy a baba után, bár kétlem, mert nagyon megszenvedtem az első 1-2 hónapot.

2019. júl. 30. 12:18
 13/14 anonim válasza:

Ha nincs gyereked mikor lesz már?

Ha van 1-2 gyereked mikor jön a következő?

Ha sok gyereked van minek kellett annyi?

Mindig lesz olyan akinek nem tetszik valami, ès ezért ne foglalkozz senkivel igen mèg a pároddal se ugyanis neki könnyebb dolga van nem neki kell szülnie CSAK saját magaddal törödj (ilyen tèren) ugyanis ha nem akarod de mègis lesz hiába fog mindenki örülni (ès leszarják hogy neked jó volt-e csak azt látják majd hogy meg lett a pici amit akartak) az nem tesz majd jót sem a gyereknek sem neked,majd ha eljön az idő ès úgy èrzed szeretnèl ès TE szeretnèl 2.-at majd akkor lesz de ha soha nem fog eljönni azaz idő az is teljesen rendben van a nagy korkülönbség nem befolyásol semmit minden a szülői nevelésen múlik

A saját boldogságodèrt csak te vagy felelős, 1x èlünk nem igaz

3-an vagyunk testvérek öcsèm ès köztem 5 èv van, húgom pedig 8 èv soha nem volt irigység, versengés (csak nèha normális szintén) mindhárman mai napig egyenlően kapunk mindent

2019. júl. 30. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Sosem ertettem mit kell ilyenekkel.foglalkozni. o szuli neked? O nevelj fel? Akkor mit erdekel
2019. júl. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!