Nem akarok még egy gyereket, más is érez így?
És mit magyarázkodsz másoknak? Nem lesz második és kész! Miért? Mert nem akartok!
Pont. És itt le is zárnám a kérdést!
Az enyém 1,5 éves, és ugyanígy érzek. Valahogy azt erzem, a gyereknevelesben most még több a rossz, mint a jó. Tudom, borzasztóan hangzik, nekem sem könnyű. De szerintem nekem sokat fog segiteni, ha vegre beszelgetni fogunk egymassal.
Szoval en varok, hatha megjön az érzés.
A probléma ugye ott van, hogy eredetileg kettot terveztunk. Emiatt bánt a dolog. Ha csak egyet terveztunk volna, nem lenne gond. Szoval varok. Sokat olvastam, es rajottem, hogy a nagyobb 4-5-6 év korkulonbség sem ördögtől való, és hogy vágyni kell a babára, csak azert nem szabad szülni, mert kell a tesó.
Ugyhogy en probalom elfelejteni az erzeseimet, nem koncentralni a rosszra, es varok, hatha.
Azert is, mert a ferjem szeretne. Plusz szoba is van. Mondom, igy terveztuk, de jelenleg el sem tudom kepzelni, h kettő legyen.
Remélem, írnak még mások. Én is nagyon kíváncsi vagyok.
Bennem először 4 éves korában merült fel, hogy lehetne második, de hamar elillant a vágy..
Kis korkülönbséget nem akartam, 4-5 év ideális lett volna, de azt hiszem inkább várok még
Nem mindenkinek való az egyik kicsi másik pici felállás.
Nekem biztosan nem. 6 éves a kisfiam és 5 éves korában éreztem azt h ha akkor ott lenne egy újszülött már megtudnam lelkiismeret-furdalás nelkul tudtam volna mindkettővel szeretettel foglalkozni, ellátni. Előtte nem.
Amikor a kisfiam született éreztem h ezt mégegyszer át kell élnem ( terhesség a születés csodája hiába volt komplikált akkor is annak éltem meg). Vártam h ugyan úgy vágyjak rá mint először.
Nem értem miért baj az, ha valakinek csak 1 gyereke van?
Mi mindig is egyet akartunk. Egy van és nem is vágyom többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!