Mik azok az okok, amik miatt biztos, hogy nem tartanál meg egy babát?
Figyelt kérdés
2019. júl. 27. 19:16
21/24 anonim válasza:
"csak a jó Isten előbb tudta,mire van szükségem,mint ÉN"
Aha, a rákos haldoklóknak is tutira jobban tudta...
22/24 anonim válasza:
23/24 anonim válasza:
megtartanám.de krédésre válaszolva:nem tartanám meg ha végtag hiányos lenne, vagy ha 1 betegségnél több betegséggel küzdene.
24/24 anonim válasza:
Súlyos anyagi válság miatt. A betegségnél mérlegelnék. Ha testi, hiányzik valamije, nem vetetem el. Ha szellemileg sérült, akkor azt gondolom, nagyobb szenvedés lenne az élete. Minden gyereknek joga van élni. Tudom, furcsa az első mondatomhoz a többi...
De a gyereknek ahhoz is joga van, hogy az elvárhatót megkapja, amit nekem biztosítanom kell. Ha karok vagy lábak nélkül jönne ès el tudnám tartani, az nem indok számomra, hogy elvetessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!