Biztos hogy nincs baj?
7 hónapos lánykám még van egy kevés tejem bár eleje óta felesbe kapja tápszerrel mert sose volt elég.
Még szoptatok pluszba 6 hetes vérzés után megjött menzeszem is azóta is szépen megjön mindig.
Van egy kis csomó bal mellemben a tejmirigyeknél de ez egy kis kemény pici golyó.
Megijedtem.
Elmentem nődokimhoz aki azt mondta nyugdodjak meg 20 évesen nem lehet semmi baj meg sem vizsgált azt mondta ha idősebb lennék akkor lenne okom aggódni de ne aggódjak semmi nincs ennyi idősen és kezembe nyomta a múltkori p2es citologiai leletem hogy az is tökéletes és hogy van a pici beszéljünk inkább arról.
Hát nem nyugodtam meg amúgy is hipohonder vagyok és még mindig kicsit aggódom.
Beteges?
Még mindig ott van a kis golyó.
De ugye még van tejem is szóval a melleim emiatt is másak mint máskor.
Az orvos azt sem mondta el,hogy a duzzanat tejmirigy lehetséges és szoptatás befejeztével még elég sokáig megmaradhat.
Ha ténylegesen betegnek gondolod magad,akkor csináltass egy térképet.
Remélem megnyugszik a lelked,ha azt mondom,a szervezet másképp is figyelmeztet amikor baj van.
Légyszíves ne idegeskedj,ameddig tudod szoptatni a kicsit,legyen tejed!
Nővéremet 19 évesen műtötték, mindkét mellben csomó volt, ami még ugyan nem volt rosszindulatú, de bármikor az lehetett volna belőle (valahogy így magyarázták a dokik). Előtte évek óta mondogatta a nődokinak, hogy csomó van a mellében és néha fáj is, pont úgy álltak hozzá is, mint hozzád. DE! Nekem is van csomóm, ami nem nől, nincs is letapadva, el lehet mozgatni. 18 voltam, mikor észrevettem, most 31 vagyok. Semmi bajom, a csomó azóta is megvan.
Ne hagyd, hogy legyintsen, keress másik orvost, ha kell! De remélhetőleg csak a szoptatástól van és elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!