Két- vagy több gyerekes anyuka vagy? Vezetsz blogot? Nem zavar, amikor egygyerekesek osztogatnak tanácsokat?
Én is azt akartam irni, hogy azért mert valakinek csak egy gyereke van, nem biztos hogy kevésbé tapasztaltabb mint a több gyerekes.
Én meg pont azt figyeltem meg hogy a többgyerekes anyukák baromi okosnak hiszik magukat,és nem általánositható az hogy csak az egy gyerekes anyukák mondanak olykor baromságokat.
Amúgy egy cseppet lekezelő a kérdésed hangneme!
Neked mi a bajod az egy gyerekesekkel????? Én is az vagyok.... Ne is adjak tanácsot??? Pedig szoktam.
A kérdésed provokatív, amiből az jön le, hogy Te lenézed azokat, akiknek csak egy gyerekük van. Ha mégsem így van, akkor fogalmazz másképp.
A válaszomon ne sértődj meg, ugyan úgy nem rosszból írtam, mint ahogy Te a kérdésed. Ugye?
Unokatesómnak 3saját,és 1 nevelt gyereke van,és tőlem 1 gyerekestől kér tanácsot.Azért ilyen is van.
Nem vezetek blogot.
Az egygyerekes tapasztalata azért nem érdekel, mert az csak 1 gyerekkel kapcsolatos. Fogalmuk sincs arról, milyen pl.: 3 gyerekkel lemenni a strandra.
Így értitek, háborgók?
Attól függ, hogy milyen családról van szó. Értem ez alatt pár ismerős családot itt az utcában, ahol van 4-5 gyerek, nem túl értelmes szülőkkel, hát tőlük még egy 2 gyerekes se kérjen inkább tanácsot...hiába van soknak egy halom gyereke, ha fogalma sincs a gyereknevelésről. Lassan már ezt is tanfolyamhoz kellene kötni, hogy kinek LEHESSEN gyereke. Az ilyen család egy normális egy gyerekestől simán kérhetne tanácsot. Pl: rendszeresség, életmód, játszótéri viselkedés, stb.
Viszont engem is oktatott már ki itt egygyermekes anyuka, holott leírtam, hogy van 3 gyerekem, így tudom, hogy mit miért írtam. Van igazság a kérdező gondolatmenetében, ha tetszik, ha nem! Mert néha sokkal könnyebb, hogy nem csak egy van, hiszen rá tudom bízni a nagyobb gyerekre a kisebbeket. Pár percre lehet, de ők nem bébiszitterek, hanem még gyerekek!
Míg egy gyerekünk volt, simán ment minden utazás, vásárlás, strand, Balaton. 3 gyerekkel azért már elég sok gond előfordulhat, sokszor 2 felnőtt is kevés strandon, víz mellett. Tapasztalatból írom;))
Köszönöm a válaszod!
További szép nyarat Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!