Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két- vagy több gyerekes...

Két- vagy több gyerekes anyuka vagy? Vezetsz blogot? Nem zavar, amikor egygyerekesek osztogatnak tanácsokat?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%

Én is azt akartam irni, hogy azért mert valakinek csak egy gyereke van, nem biztos hogy kevésbé tapasztaltabb mint a több gyerekes.

Én meg pont azt figyeltem meg hogy a többgyerekes anyukák baromi okosnak hiszik magukat,és nem általánositható az hogy csak az egy gyerekes anyukák mondanak olykor baromságokat.

Amúgy egy cseppet lekezelő a kérdésed hangneme!

2010. júl. 12. 10:39
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

Neked mi a bajod az egy gyerekesekkel????? Én is az vagyok.... Ne is adjak tanácsot??? Pedig szoktam.

A kérdésed provokatív, amiből az jön le, hogy Te lenézed azokat, akiknek csak egy gyerekük van. Ha mégsem így van, akkor fogalmazz másképp.

A válaszomon ne sértődj meg, ugyan úgy nem rosszból írtam, mint ahogy Te a kérdésed. Ugye?

2010. júl. 14. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Unokatesómnak 3saját,és 1 nevelt gyereke van,és tőlem 1 gyerekestől kér tanácsot.Azért ilyen is van.

Nem vezetek blogot.

2010. júl. 14. 18:51
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Háát....nem igazán értem a problémád.1gyerekes és 4 gyerekes anyukától is hallottam már hülyeségeket.Engem inkább az idegesít, hogy tudják milyen módon gondozom és nevelem, mégis mindig az ellenkezőjéről papolnak...
2010. júl. 14. 20:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Az egygyerekes tapasztalata azért nem érdekel, mert az csak 1 gyerekkel kapcsolatos. Fogalmuk sincs arról, milyen pl.: 3 gyerekkel lemenni a strandra.

Így értitek, háborgók?

2010. júl. 15. 09:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen családról van szó. Értem ez alatt pár ismerős családot itt az utcában, ahol van 4-5 gyerek, nem túl értelmes szülőkkel, hát tőlük még egy 2 gyerekes se kérjen inkább tanácsot...hiába van soknak egy halom gyereke, ha fogalma sincs a gyereknevelésről. Lassan már ezt is tanfolyamhoz kellene kötni, hogy kinek LEHESSEN gyereke. Az ilyen család egy normális egy gyerekestől simán kérhetne tanácsot. Pl: rendszeresség, életmód, játszótéri viselkedés, stb.

Viszont engem is oktatott már ki itt egygyermekes anyuka, holott leírtam, hogy van 3 gyerekem, így tudom, hogy mit miért írtam. Van igazság a kérdező gondolatmenetében, ha tetszik, ha nem! Mert néha sokkal könnyebb, hogy nem csak egy van, hiszen rá tudom bízni a nagyobb gyerekre a kisebbeket. Pár percre lehet, de ők nem bébiszitterek, hanem még gyerekek!

Míg egy gyerekünk volt, simán ment minden utazás, vásárlás, strand, Balaton. 3 gyerekkel azért már elég sok gond előfordulhat, sokszor 2 felnőtt is kevés strandon, víz mellett. Tapasztalatból írom;))

2010. júl. 15. 11:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

További szép nyarat Neked!

2010. júl. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!