Ilyenkor a gyámügynek kell szólni?
Figyelt kérdés
Én már elköltöztem otthonról, de vannak testvéreim(2) az a helyzet, hogy ott olyan állapotok vannak, hogy embertelen. Se takarítás, se mosás, a gyerekek koszosak. Annyira durva hogy a disznóólba különbül élnék az állatok,nem mer az ember leülni nehogy piszkos legyen a ruhája.. Annyira igénytelenek hogy szó nincs rá egy fertő már az a ház. Ilyenkor ha a gyámügynek bejelentem menjenek ki nézzenek szét akkor ilyen esetben elvihetik a gyerekeket?2019. júl. 25. 10:05
1/23 anonim válasza:
beszélj a helyi védőnővel, majd ő intézkedik az alapján, amit tapasztal.
2/23 anonim válasza:
Igen, a gyamugynek kell szólni. Igen, akár ki is emelhetik a gyerekeket, bár kb esélytelen. Első körben figykemeztetni fogjak a szülőket
3/23 anonim válasza:
A városodban lévő család és gyermekjóléti szolgálatnak jelentsd.Gyorsabb mint a védőnő
Akár névtelenül telefonon is tehetsz bejelelentést és ők azonnal intézkednek.
4/23 anonim válasza:
Nem a gyámügynek kell szólni. Nem az ő hatáskörük.
Család és gyermekjólét.
5/23 anonim válasza:
Még is ott laktàl te is.Ha elviszi a gyámügy a testvéreid,vajon kit szopattál meg vele??Intézetbe majd ütik verik őket,legrosszabb esetbe még meg is erőszakolják a többiek.Nagy iq harcos lehetsz.Tedd fel a kérdést magadba.:te lennél gyivi lakó??
6/23 anonim válasza:
Hihetetlen, de van az a helyzet, mikor otthon rosszabb, mint bárhol máshol...
7/23 A kérdező kommentje:
Nagy IQ harcos vagyok persze.. majd ha a te testvéreid is a koszba, húgyba mászkálnának egész nap utána meg úgy feküdnek be az ágyba nap mint nap, úgy hogy anyámnak se egyszer lett szólva takarítson,mosson.. volt, hogy szabadnapjaimon kimentem takarítani,mosni, új bútorokat vittünk stb..de haszontalan volt az egész. Ameddig jobban nem látsz ebbe bele, szerintem ne ítélkezzél meg szólógassál be!
2019. júl. 25. 10:48
8/23 anonim válasza:
Ha ennyire gáz lenne a helyzet, és igyekeznék magamhoz venni a testvéreimet, nem nevelőotthonba vagy nevelőszülőkhöz küldeni őket.
9/23 anonim válasza:
Ha ilyen gáz a helyzet, keress meg egy gyermekjólétist. A helyedben magamhoz venném a testvéreimet.
10/23 anonim válasza:
8!
Ennek is sz a módja, hogy a gyámhivatalnal bejelentést tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!