Jelentenétek a gyámügynek?
Adott a sógornőm, 5 gyerek, 14, 13, 11, 10, 4 èvesek. Apuka külföldön, nem is jön vissza. A nő elment dolgozni. A gyerekekre az anyja, vagyis a nagymama vigyáz. Ezzel nincs is baj. A gond az, hogy a nagymama alkoholista. Egèsz nap a számítógèp előtt ül, ès piál. Sokszor nem beszámítható. Itt laknak a szomszèdban, hallom hogy beszèl velük, mit csinál... Kiakaszt. Sógornőm szerint ez így jó, mert legalább visszakapta a szabadságát, nem kell a gyerekekkel foglalkoznia.
Ti beleütnètek az orrotokat? Aggódom a gyerekek miatt. Èn nem tudom elvállalni őket, mert nekem is van 4, ès kisebbek.
Ne támadjatok, csak a gyerekek èrdekeit nèzem. Fèlelmetes, ami ott megy.
Én első körben a védőnőnek említeném meg diszkréten, hogy nem ártana ha ránézne a családra.
Gondolom egy körzethez tartoztok, védőnő elmehet családlátogatásra és tudja is hogy mit kell tenni ha szükséges. 14,13 és 10 éves ellehetnek egyedül is napközben, esetleg a 4 éves még ha elférne nálatok amíg anyuka dolgozik, az jó lenne.
Elfèrne az összes, de borzasztó neveletlenek. A 13 èves pl 28 hetes terhesen hasbarúgott. A 11 èves friss szemműtèt után szembevágta ököllel a lányom, direkt. De nem voltak nevelve soha. Amúgy koszba, mocsokba, èhezve èlnek. Ők azok a gyerekek, akiknek jó lenne máshol. Nem csak èn látom így. A vèdőnő nem megoldás, mert barátnők.
Nem lenne lelkiismeretfurdalásom. Egy olyan anyát kèpzeljetek el, aki a gyest, családit, fizut, gyerektartást magára költi. Fèl èvente abortuszra jár, de mindig mástól terhes.
Lépjél, ez így nagyon nem jó.
A 4 évest legalább nem tudnátok vállalni? Ebben a korban még nagyon alakíthatóak, biztosan hálás lenne a jó szóért, a törődésért, szeretetért.
Nekem is 5 van, imádom a gyerekeket, de az ilyet nem tudom megérteni. Anyuka is alkesz legalább?
Anyuka a párom tesója. A mama pedig a párom ès anyuka anyja. Igen, anyuka is alkesz, de ő mèg tudja kontrollálni.
Anyuka annyi tartozást csinált, hogy az apuka uzsorástól kellett kèrjen milliókat, majd nem tudta megadni, így miután többször megfenyegettèk, megvertèk, elmenekült. Ha visszajönne, megölnèk.
Èn simán felnevelnèm a kisfiút, azaz a 4 èvest, pláne, hogy egyidős a kislányommal, ès ő mèg nevelhető. Ennek egyetlen hátulütője, hogy az anyuka a szomszèdom, velem szemben lakik. Így tuti azonnal itt teremne, ha a kicsi hozzám kerülne.
Èn már arra a szintre jutottam, hogy a párom családját nem engedem be a kapun se. Egy kivètellel mind iszik. Borzasztóan viselkednek, büdösek, lopnak, ès nem a kisebbsèghez tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!