Követi valaki Instan Csíkos Juca anyukát?
Figyelt kérdés
Csak nekem tűnik betegesnek ez a folytonos megfelelési vágy, folytonos szépítés? Mindenre úgy reagál, hogy azt tükrözze ő mennyire tökéletes.2019. júl. 24. 15:11
1/12 anonim válasza:
Neked mi bajod van, hogy ilyet nézel, és annyira megvisel, hogy még ide is írsz róla? Kit érdekel???
2/12 anonim válasza:
Csíkos Juca,nekem erről egy csíkos juta sátor jut az eszembe,ő valami ősanya féleség,vagy ki?
3/12 A kérdező kommentje:
Az egyik legnagyobb követő táború insta anyuka. Ha nem ismeritek, lapozzatok.
2019. júl. 24. 18:10
4/12 anonim válasza:
:DDDDDDDD bocs, nem tudtam, hogy egy ekkora emberről van szó! :DDDDD
5/12 anonim válasza:
Van egy Kovács Piroska is az utcában, őt is jó sokan ismerik! Legalább akkora sztár falun! :DDDDD
6/12 anonim válasza:
Szerintem ez az összes "instamamira" igaz.
Megnéztem az anyukát. Nem tudom elképzelni, hogy aki ennyi képet kirak és mindenhez ír egy csomó szöveget (angol-magyar), az normálisan foglalkozik a gyerekeivel, ja és még mellette edz is. De az összes többi ugyanez.
7/12 A kérdező kommentje:
Ja es a slágere, hogy neki nincs takarítónő, bébiszitter, foz, süt stb. Az egész oldala egy folyamatos bizonygatás, hogy ő mennyire tökéletes. Ha valaki kérdez tőle, mindig tökéletes válaszokat ad.. vetíti a rózsaszín ködöt. Én nagyon nem vagyok ennyire toppon, de a környezetemben csak nehezebb sorsú anyukát latok. Egyszerűen számomra hihetetlen ez a tökéletesség.
2019. júl. 25. 08:28
9/12 A kérdező kommentje:
Activemumlife így keresd
2019. júl. 25. 11:12
10/12 anonim válasza:
Na mert a többi instaanyu amúgy nem ilyen. A photoshopmágus visító picsogó Tücsiii, a tökéletes Darai Andrea stb ezek mind-mind beteges bizonygatók és akkor még nem beszéltünk a többi kategóriáról mint pl a zavarodott nevelésben elhasalt Pixyre, a mostanában dögunalmas Nnooemi a száraz katalógusképeivel, a Pixyrenek élő tróger megmondóember ParaNiky, a gyerekét minden posztban eladó Tápai Szabina és még sorolhatnám. Röhej komolyan az összes nem csak az amelyiket kiemelted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!