Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szégyenled, hogy sovány...

Szégyenled, hogy sovány anyuka vagy?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

3. vagyok:

:o Ki az a kövér anyuka aki ennyire lepontozott?

2010. júl. 11. 19:44
 12/18 A kérdező kommentje:

Én 160 cm vagyok. Valóban, 80-90 kg sem szeretnék lenni semmi szín alatt, de olyan 57-58 kg nagyon jó lenne...

Úgy örültem, mikor terhességeim alatt 62 kg-ot mutatott a mérleg:) Persze már a szülés előtti napokban.

Köszi a válaszokat és a biztatást:)

2010. júl. 11. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellni nem szégyellem, csak unom, hogy folyton ezzel nyúznak. Míg nem voltam anyuka, akkor is mindig ez volt a téma mindenhol. Munkahelyen, anyósomék, anyósom szülei stb... Bezzeg, ha én rákontráztam, hogy fogyni kellene, akkor én voltam a szemtelen. :)

Minden esetre, inkább ilyen vagyok, mint kövér. Azt eszem és annyit, amit és amennyit akarok, tutira nem fogok elhízni. 26 éves vagyok egy 13 hónapos kisfiúval, 160 cm és 46 kg. :)

Múltkor megkérdezték a fagyizóban, hogy a baba a fiam vagy az öcsém. :)

Apropó... szerdán megyünk strandra... kíváncsi leszek. Utálok levetkőzni. Nyáron is hosszú nadrágban járok. :)

2010. júl. 11. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Sziasztok! 8 hónappal a szülés után 65 kg vagyok. Tehát nem vagyok éppen vékony, mert mindehhez 158 cm vagyok. Ha megnézek bizonyos kalkulátorokat, akkor ott azt írják, hogy túlsúlyos vagyok. Nem szégyenleném, ha le tudnék dobni kb. 10 kg-t. Eddig már 5 kg-t fogytam.....Amúgy látványra nem vagyok duci, csak olyan jóllakott óvodás :)
2010. júl. 11. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem jobb, mint 3 gyerek után szintén 34 évesen 110 kilónak lenni... Gondolj bele, hogy nekem milyen a strandon :(

Ezt vigasznak szántam :)

2010. júl. 12. 10:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a 160cm-hez tökéletes az 51! Én ennél alapból sem szeretnék nagyobb lenni szülés után sem!
2010. júl. 12. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés. Én nem vagyok sovány, különösebben kövér sem, noha korábban nagyon vékony voltam, de feljött rám néhány kiló a 3 terhesség/szoptatás alatt. Akkor érezném magam kínosan, ha mondjuk bunkó, felelőtlen, stb. lennék. A külső, a hízási hajlam inkább adottság, mint érdem/szégyen.
2010. júl. 13. 14:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 16. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!