Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szégyenled, hogy sovány...

Szégyenled, hogy sovány anyuka vagy?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 16:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem
2010. júl. 11. 16:34
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
nem mondanám, jobb mintha túlsúlyos lennék, csak az a kellemetlen mikor megkérdezik, h jól vagy e, meg jó lenne ha ennél.....pedig eszem, csak ilyen alkat vagyok, majd szeretnék izmosodni a jövőben, de nem hízni
2010. júl. 11. 16:34
 3/18 anonim ***** válasza:
26%

Bocs, de milyen kérdés ez?

Dehogy szégyeNlem (??) szerintem igenis becsülendő ha egy anyuka vékony marad szülés után is :)

2010. júl. 11. 16:35
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

42 kilóval kezdtem minden terhességemet. Ez a 3., 37 hetes vagyok s épp nem vagyok 50 kg :) Vékony test, nagy pocak :) Egyáltalán nem érdekel. Sőt, inkább így legyek, mint fordítva!! Most nagy pocival ebbe a nagy melegbe sokszor eszembe jut, milyen rossz lehet a súlyosaknak. Ez van, ilyen az alkatom. Sokan tesznek megjegyzéseket, jó irányba is, hogy milyen csinos vagyok, meg le is soványoznak. De nemrég, aki bántó módon lesoványozott végülis kibökte, hogy írígy. Hát nem 2szer akkora mint én. Így aztán azóta mégjobban nem érdekel ki mit mond.

Te mekkora vagy ? :)

4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 37 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. júl. 11. 16:43
 5/18 A kérdező kommentje:
3 gyerek után, 34 évesen, 51 kg vagyok. Nagyon nem érzem így jól magam...Ma a strandon szabályosan szégyelltem:(
2010. júl. 11. 16:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor én még így kismamaként is le vagyok maradva :)
2010. júl. 11. 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
próbálj sportolni, attól jobban rendeződnek a dolgok, egyébként meg ne érezd magad rosszul, biztos nagyon csinos anyuka vagy
2010. júl. 11. 17:00
 8/18 anonim ***** válasza:
64%

én is ezt mondhatom, próbálj sportolni. Én is vékony vagyok, de jól érzem így magam :D

És örülök, hogy most mehetek megenni még egy sütit :DD

2010. júl. 11. 17:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? Én is 51 vagyok, 167 cm-hez.
2010. júl. 11. 17:26
 10/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem, inkább vagyok sovány anyuka, mint elhízott anyuka.

Mondjuk most várom a második babámat, de mielőtt terhes lettem 52 kiló voltam a 174 centimhez. Az első babám szopizta le rólam a cuccot, mert előtte pedig 60 kiló voltam mindig (ami szintén nem sok a magasságomhoz). De inkább legyek sovány, mint kövér.

Ne szégyelld magad emiatt.

2010. júl. 11. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!