Jött ma valakinek csalàdi pótlék?
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 10:52
11/21 anonim válasza:
Ja, igen utolsó. Tudjuk itt mindenki minimum nettó 600ezret keres és nincs szüksége hónap végén a csaladira...
12/21 anonim válasza:
Azok kapták meg ma, akiknek postai úton fizetik, bankszámláról holnap lesz levehető. Azon kivételek egyike ez a hónap, amikor a postai kifizetés zajlott előbb, hogy biztosan megérkezzen hozzájuk is 31-ig, előbb indították a kifizetéseket számukra. Holnap érkezik a folyószámlákra. Az ápolási díj az, amit ugye megyénként nem egységesen utalnak, így van olyan megye, ahol azt már jóváírták, ahol nem, ott holnap. Elvileg a lényeg az volt, hogy a hó végéig megérkezzen az összes ilyen ellátás (csp,ápolási, FOT és társai). Én csak a családi pótlékot kapom postai úton (van számlám,van ami arra érkezik, ezt direkt akartam így), az imént megkaptam, de ez kivételes hónap, átlagosan a banki kifizetések után 2 nappal szokott jönni.
13/21 anonim válasza:
Hogy lehettek ilyen bunkók? Lehet egyedül neveli szegény a gyerekeit és az a 10-12 ezer Forint nagyon nagy segíytség. Nem mindenki van abban a szerncsés helyzetben, hogy hónap végén van még 10-20-30 ezer Ft a tárcájában. Én nem panaszkodom. De az ilyeneket sajnálom!
Nem jött még nekem sem. K&H Bank
14/21 anonim válasza:
Szeptemberben született a babám, 2 hete igényeltem a családi pótlékot és az egyszeri anyasági támogatást(64ezer) Ma kaptam 76ezer utalást, ami azt jelenti kaptam családi pótlekot is, de valószinuleg a szeptemberit igaz?(mivel 2 havi jár nekünk most) Az októberi akkor mikor ér át, holnap?
16/21 A kérdező kommentje:
Ha ennyire rà lennék szorulva, akkor nem hívogatom a MÀK-ot.
Sőt, ha még ettől is jobban meg lennék szorulva, akkor nem hàztartàsbeliként tengetném a napjaimat, hanem dolgoznék.
Egyszerűen csak érdekelt, ha màr ennyit ugattak róla.
De ha v.ki rà is van szorulva, az nem a te dolgod.
Foglalkozz a saját életeddel, foglalkozz a sajàt dolgaiddal!
2018. okt. 30. 16:00
17/21 anonim válasza:
Ma reggel megérkezett a számlára.
19/21 anonim válasza:
Otp szamlára én is megkaptam.
Más is duplán kapta? Ez 2 havi egyszerre? (Szept+okt)
20/21 anonim válasza:
Nekem 31-én éjjel jött. K&H Bank. Nekem szeptemberben jött duplán. Augusztus-szeptember. Akkor igényeltem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!