Novemberi családi meg jön már a hónap végén?
A NOVEMBERI családi pótlékot december 3-án fogod megkapni.
Ha az októberire gondolsz, mert "10 éves anyai pályafutásod alatt" nem tudtad meg, hogy mikor, milyen juttatásban részesülsz, akkor nyilván azt sem tudod, hogy a törvény szerint a hónap ötödik napjáig kell megkapnod.
Előtte ez esetben lesz 4 bankszünnap.
Tehát, mi következik ebből?
----
Megőrülök attól, hogy október 9-én már megy a remegés, hogy mikorjönacsaládi', mert "a magyarok 90%-a márol-holnapra él", és ez egy érv. Ez nem érv, ez szégyen. Azoké a családosoké, akik ehhez a 90%-hoz tartoznak, mert úgyis mások is ugyanilyenek ...
4 gyerekem van, és nem tudnék aludni egy percet sem, ha a családi pótlék utalási idejében számítana 4, azaz négy nyomorult nap! És biztos, hogy akkor nem maradtam volna otthone gy éves korukig, hanem hamarabb visszamenetem volna dolgozni, mert ez lenne a KÖTELESSÉGEM.
Kíváncsian várom, mikor jön a tavalyi cirkusz, ami így hangzott: ha nem utalják hamarabb a "családit", akkor hogy fogunk mindenszentekre koszorút venni?
Hát úrjézus, gyere le ...
A családok támogatásáról szóló 1998.
Évi Lxxxiv. Törvény értelmében a családi pótlék folyósítása bankszámlára utalás esetén minden hónap 3. Napjáig kell hogy megtörténjen.
Remélem segítettem,de mivel tényt írtam le, és nem a kérdezőt oltottam le, így nyilván nem lesz hasznos a válaszom.
Bocs a kis-és nagybetűkért, telefonról írok.
"...10 éves anyai pályafutásom alatt..."
Látod Kérdező, ha másmilyen pályafutásod is lenne, most nem kéne ezen agyalni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!