Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Novemberi családi meg jön már...

Novemberi családi meg jön már a hónap végén?

Figyelt kérdés
Mivel ha nem utalják október végén, akkor csak november 6-án lesz rajta a számlán, de ilyenre meg nem volt példa 10 éves anyai pályafutásom alatt, de most nem találom semmilyen netes oldalon, hogy előbb utalnák.

2018. okt. 9. 14:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

És tudtam,és tudtam, és tudtam...

Hányadék egy oldal, hányinger válaszolók...

Senki nem írt le rajtam kívül tényt, de az én válaszom a 0%-os!

Hát legyetek boldogok azzal,hogy utálatoskodtok, másnak beszólogatok.

Anélkül, hogy a kérdésre válaszoltok!

A legalja lett ez az oldal, már ami a válaszolók intelligenciáját illeti.

Nálam most telt be a bizonyos pohár.

Viszlát, további jó utálkozást mindenkinek!

2018. okt. 10. 19:08
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Nem hiszem el hogy mennyi rosszindulatú, frusztrált emberke van ezen az oldalon (nem véletlen, hogy egyre ritkábban járok ide)

Eltévesztette a kérdező a hónapot, na és akkor mi van? Lehet hogy kapkodva írt, vagy közben másfelé is figyelt (mivel gyermeke van, nem kizárt), én biztos voltam benne hogy azt kérdezi amit november elején utalnak, nem azt amit majd decemberben fognak. Egy szóval sem írta hogy az anyai pályafutása mellett nincs más pályafutása, lehet hogy a gyerek 1 éves kora óta dolgozik, de attól még 10 éve anya.

Amit meg szintén nem értek, hogy itt mindenki lehurrogja azt aki várja a pénzt, el sem tudják képzelni hogy valakinek igen is számít pár nap. A környezetemben azt látom hogy az emberek nagy része alig várja a fizetést (és nem nyomornegyedben élek), igenis számítanak a napok, de úgy látszik itt minden hozzászóló teljes jómodban él. Hát én ezt nehezen hiszem el.

Ez valóban nagyon hosszú hónap lesz, talán van rá egy kicsi esély, hogy az őszi szünetre való tekintettel előbbre hozzák a kifizetést, de jelenleg a hivatalos verzió az, hogy első munkanap (nov.5) utalnak, másnap lesz a számlán (nov. 6)

2018. okt. 10. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

Akkor még egyszer!

A csp utalás előre egy évre fent van a mák honlapján! Ide még minden hónapban írnak valakik, akik remegnek érte, de azt már nehéz kivitelezni, hogy a fent említett hivatal honlapjára ránézzenek, mielőtt kérdeznének!

Várja, oké, de ne kérdezgesse már havonta valaki, hogy mikor! Mert megvan a lehetősége neki is megnézni a honlapot.. N

2018. okt. 11. 06:48
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
Ha valaki kiakad ezeken a buta kérdéseken, az nem rosszindulat. Főleg, mikor sokszor szinte felháborodnak, mi az, hogy ekkor és ekkor. Ez már nevetséges. Tegyenek el pár ezrest és kész.
2018. okt. 11. 06:54
 15/19 anonim ***** válasza:
19%
Jajj 11-es ne menj kérlek, nagyon fogsz hiányozni! Ja, nem! 😆😆😆
2018. okt. 11. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Az államkincstár kiadott egy közleményt. Mind a számlások,mind akik postan kapják, megkapják október 31.- én legkésőbb.

[link]

2018. okt. 16. 11:10
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
2018. okt. 16. 11:13
 18/19 anonim ***** válasza:
71%

Így már jó lesz.

[link]

[link]

2018. okt. 16. 11:16
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Reméljük anyai pályafutás is meg tud nyugodni most már...
2018. okt. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!