3 gyerekes (10 millió ft) CSOK bevállalása, ha még csak 1 gyerek van, aki most 9 hónapos?
Ezt nektek kell mérlegelnetek, de én biztosan nem venném fel, vagy nézelődnék tovább, hátha találnék olcsóbbat, vagy ha előre láthatólag nem fog gondot okozni a hitel, és tényleg csak az és semmi más nem tetszik, akkor hitel.
A mi példánk: mi is hármat szerettünk volna, az első gyermekemmel hajszálon, csodán, nevezzük bárminek, hogy min múlt, hogy nem császároztak meg 32 hetesen, majd amikor született, nálam lépett fel gubanc, ami miatt - bár tervezett volt a másodk gyerkőc - de sírtam a pozitív teszt láttán, és szégyen, vagy sem, de nem az örömtől, hanem mert bef*stam. Aztán vele 12 hetesen elhúzták előttünk a down-szindróma esélyét, végül egészséges, de könnyekkel teli két hét volt, amíg megjött az eredmény, hogy semmi gáz, aztán amikor megszületett, azt hitték, hogy epilepsziás, aztán kiderült, hogy nem az, aztán jártam vele a vesegondozót, most (bár ez már csak apróság) belső árpa van a szemén, ami nem múlik, ki kell metszeni, és még csak 5 hónapos.
Így úgy döntöttünk, hogy nem kísértjük a sorsot, örülünk, hogy van két gyönyörű és hála ég (a sok kutyaxar után) egészséges gyermekünk, és tuti nem lesz 3, bármennyire fáj a szívem miatta.
Ilyen is van, (veletek ne legyen) pedig egészséges, minden káros dologtól mentes fiatal pár vagyunk. (31 és 29 évesek vagyunk).
Rágjátok át jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!