Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Most ezt nem értem hogy is...

Most ezt nem értem hogy is lesz ez a aug végi cs. P?

Figyelt kérdés
Mert megnéztem ha az utalásosoknak 26. Án utalják akkor a postai útob hogy kapják mert ők is akkor hétfőn kapják csak meg ill vehetik le a számláról!és 2 napra rá kaják a postai uton lévők tehát 31 ami aztán nagy segítség mert utolsó nap bevásárolni a suliba óriási!!
2016. aug. 5. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Mi 3 héttel ezelőtt emailen megkaptuk a listát a tanároktól,hogy mi kell 2.-ban a gyerekeknek....

És nem utolsó nap kell bevásárolni,mert konkrétan már most tudod,hogy pl. 2017/18-as tanév mikor kezdődik majd....

Arról nem is beszélve,hogy szept. 1.-én az évnyitó van,ez ugye csütörtök.Pénteken egyik suliba se kell teljes harci díszbe menni.Vagyis ha 31.-én kapod meg,akkor is van 4,azaz négy napod(a vasárnapot is beleszámítva),hogy bevásárolj).Na szóval:mi a reklamációd oka?Azt csak halkan kérdezem meg,ha nem utalnák el augusztusban a szeptemberi CSP.-ot,csak normál időben-ami azt jelenti,hogy a számlásoknak szeptember 6.-án,a postai úton kézbesített pénzek 8-9.-e körül érnek célba-utalnák mit csinálnál?!Talán tegyél el havi 3-5 ezer ft-ot januártól,és nem fog gondot okozni.Felháborító!

2016. aug. 5. 23:46
 12/22 A kérdező kommentje:

Marhára nem érdekel a véleményetek !!😈😈

Egy kérdést tettem fel arra kellene válaszolni !!

2016. aug. 6. 01:06
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem érdekel mások véleménye, akkor nem kell ecsetelgetni a problémákat.

Csak annyit kellett vna kiírnod, h mikor lesz csp. ?

Amúgy meg elég sokan nem beszólogattak, hanem tanácsot adtak: félretenni pénzt kicsinyesként, meg akciókor vásárolni, ilyesmik. Elég régóta tudod, h megy a gyerek iskolába, nem most derült ki.

2016. aug. 6. 12:05
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Anyucik,ne ítélkezzünk! Nem tudjuk,hogy miért számít neki minden forint. Sajnos elég sokan élnek szűkösen, és nem mindig a saját felelőtlenségük végett. Nekem 3 gyerekem van,egyik lányom ovis. Nem mondom hogy könnyű,pedig még ide nem is kell olyan sokminden mint a suliba. És nem mellesleg az én pénzem is késik. Ugye csp-t megkaptam már számlán,el is ment pelusra erre-arra, és az évek során,most először történt meg az,hogy a másik fele a pénznek "elakadt". Nincs a postán,de még a kincstárnál sem! És még párom sem kapta meg a fizetést,amit amúgy 5-6-án szokták utalni,és nem is mellesleg menni kellene már az ügyvédhez,mert házvásárlás közepén vagyunk,szóval most nekünk is számít a pénz. Ismerek olyan anyukát,akinek már a 8.-dik gyereke született,nem dolgozott.párja alkalmi munkás, itt felénk a boltban hitelre vásárol,gyakorlatilag ha megkapja a csp-t azt mind otthagyja a boltba a hitelt kiegyenliteni,de volt.hogy ki se futotta nekik.
2016. aug. 9. 09:03
 15/22 anonim ***** válasza:

16. válaszoló:sok dologban igazad van,de ha nem egyből követelőzik,és pattog,akkor senki nem szól be.Ha pl. azt írja,hogy ezért vagy azért megszorultak,és vajon mikor érkezik a pénz,mert nem nagyon marad ideje vásárolni,és ezért igencsak aggódik,mindenki megértő,és "megsimogatja az okos kis buksiját".De az,hogy még Ő hepciáskodik?!

Azt meg,aki az X. gyerekét szüli,soha nem dolgozott,és a CSP-ot tekinti fizetésnek,semmibe nem nézem,és sajnálni sem tudom.Max. a gyerekeket.

2016. aug. 9. 13:19
 16/22 Tündi0212 ***** válasza:
0%
24.en utalnak es 29.én lesz postán! Nem kell senkit elítélni azert mert várja a cspt! Sajnos vannak olyan emberek akik nem bírnak havonta felre rakni penzt . Lehet még bárki ilyen helyzetben! Nem tudom miert nem a kérdésre válaszolnak
2016. aug. 12. 20:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is várom már az utalást, egyedül nevelek 5 gyereket , amiből 4 iskolás és nem tudok félretenni havonta sz iskolakezdésre , szerintem nem kell elitélni , meg lebunkózni másokat , akik valamilyen okból nehéz anyagi helyzetbe kerültek.
2016. aug. 19. 18:21
 18/22 anonim ***** válasza:
16. 17. válaszolók:értsétek meg,nem az a baj,hogy nehéz helyzetbe került,hanem az,ahogy követelőzik!Érdekes módon Ti mindketten normálisan le tudtátok írni,hogy mi a helyzet.Azért az,ahogy Ő köpköd,idézem:"ami aztán nagy segítség mert utolsó nap bevásárolni a suliba óriási!"Bakker,és ha csak a normál időben kapná meg,ami jelen esetben a szeptember 5.-i hét valamelyik napját jelentené?!Valóban sajnálatos ez a helyzet,de attól még nem kell követelőzni!
2016. aug. 19. 18:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha raszorulo vagy, gyermekvedelmi utalvanyt is kapsz. A napokban osztjak.

Elso voltam.

2016. aug. 19. 19:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt azert amugy en sem értem mi ebben a segitség.. Ennyi erővel rendes időben is kaphatnánk..mert az hogy pár nappal előbb kapjuk meg az már nem oszt nem szoroz.

Ha segiteni akarnának akkor szószerint duplán utalhatnának aug.elején. de ugy hogy a szeptemberi se maradjon ki. NA ez mar segitség lenne annak aki rá van szorulva

2016. aug. 30. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!