Most ezt nem értem hogy is lesz ez a aug végi cs. P?
igen, utolsó nap! egyébként is sok helyen szeptember 1.-én még csak azt mondják meg, hogy milyen füzeteket vegyenek.
de amúgy ez olyan csúnya dolog, próbálnak neked segíteni, hogy könnyebb legyen kicsit, erre még ezen is hőbörögsz. miért kell a kákán is csomót keresni?
van gyermekvédelmi támogatás, van iskolakezdési támogatás, előbb utalnak egy héttel csp-t, tessék örülni ezeknek!
Úgy ahogy érted, nem szeptember első napjaiban fogod megkapni, hanem még aug. végén.
De nem abból kell bevásárolni az iskolába, már eddig is lehetett apránként, illetve a mostaniból. Az csak egy kis "segítség", hogy akinek tényleg nagyon számít ez az összeg is már meg legyen iskolakezdésre és mondjuk tudjon ételt is venni a gyereknek.
Nekem még nem lesz sulis a gyerekem, de már most is van jó pár olyan dolog amit folyamatosan veszegetünk neki, mert hogy jó lesz majd suliba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!