Ha már nincs gyes, csak családi, miért kell 90napot várni, hogy igénybe vehessem az aktív korúak ellátását?
Ne legyél már fogyatékos, nincs munkahelyem most és nincs pénzem elköltözni olyan helyre ahol lenne.
Végigdolgoztam az életem, most így jött ki. Koncentrálj a kérdés lényegére. Köszönöm a választ azért. :)
Mièrt nem mehe oviba ha betöltötte a hármat?
Apuka fizetèse vagy gyerektartás?
azért kell várnod, mert 90 nap a munkanélküli ami alatt elméletileg elhelyezkedsz. ugye, kis pozitív állam :)
egyébként már ne is haragudj, de ki ne találd, hogy az a 28.000.- fog téged megváltani és abból ki tudod fizetni az albérletet és ételre is jut belőle!
az ovi meg... bölcsibe kellett volna íratni, és már rég dolgozhatnál. de mondjuk nem tudom miért panaszkodsz, ha eddig a gyesből megéltél, mások családok egy nullával többől gazdálkodnak és még így is nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!