Mikor lesz áprilisban a számlán a családi? Április 1-én vagy csak 4-én?
"csak hát akinek nincs gyermeke az nem értheti vagy biztos havi 600 ezer a nettó jövedelme"
1 gyerekünk van (3 éves), a családi házunkon hitel, 3 hitelmentes kocsink van, és soha nem várom a családi pótlékot... A nettó bevételünk 420.000 Ft.
Elhiszem, hogy van aki hirtelen megszorul, és most számolnia kell a napokat, de nehogy már az legyen a normális, hogy "hóvégén egy hétvége is sokat számít"...
Felelősségteljesen kell gyereket vállalni, és akkor nem érheti meglepetés az embert!
Vicc, hogy nekem kellene szarul éreznem magam, mert úgy vállaltam gyereket, hogy ne kelljen a napokat számolgatni? Meg nemcsak hó elején van teli a hűtő?
Hát szégyelljétek ti magatokat, akik akik remegtek a családiért.
De mindenki megnyugodhat, mert ma megérkezett. Sőt a gyes is...
46/47-es válaszolónak üzenem:
Szánalmas vagy ahogyan lenézed azt aki várja a családit. Nem kissebség vagyunk, hanem olyan Magyar állampolgárok akik vágynak gyerekre és megadnak neki mindent, inkább magmatól vonom meg, hogy neki legyen, de te ezt nem tudod...BIZTOS A SEGGED ALÁ TOLTAK MINDENT! Ha ennyi pénzed van miért nem segítesz, jóténykokodsz embereken?? Inkább dicsekszel azzal, hogy nekted mitek van, hát ez a szánalmas, nem azok a családotk akiknek az a kicsi is számít! Szégyeld magad!
Én nem érzek dicsekvést a fent írtakban.
Mi 5-en élünk ennyiből, mégsem érdekel más pénztárcája.
Nekünk is megvan mindenünk, 2 autó, saját, kertes családi ház tehermentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!