Mikor lesz áprilisban a számlán a családi? Április 1-én vagy csak 4-én?
"Nekem számít például és nem szégyellem. Nem élősködök gazdag férfi nyakán, szerelemből mentem férjhez"
Nekem nem számít. És szerelemből mentem férjhez, nem egy gazdag palihoz. De mindketten dolgozunk, és a fizetésünkből olyan "jól élünk", hogy gond nélkül törlesztjük a családi házunk, fenntartjuk a 3 hitelmentes kocsit, és a 3 éves fiunk semmiben nem szenved hiányt, sőt...
Nem küzdelem a megélhetés, hanem megteremtettük magunknak a normális életszínvonalat. És nem, soha nem érdekel, mikor utalják a családit. Sőt februárban voltam a gyerekkel táppénzen, és elképzelni nem tudtam, milyen utalást kapok a kormányhivataltól március közepén. Mert nem érdekelt, mikor és mennyi jön...
7-es, nem kell szégyellni, de azért a dumád elég visszataszító. Olyan elképzelhetetlen, hogy sokaknak nem kell a csp-t várni ahhoz, hogy jusson kenyér az asztalra? Olyan elképzelhetetlen, hogy ehhez nincs szükség pénzeszsák férjre?
Lépj túl a megkeseredett, csóringer világodon!
Szerelemből vagyok a párommal és jól állunk anyagilag, jelenleg neki van karriere.
Kikérem magamnak.
Egyébként meg kinek-kinek a maga érdemei szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!