Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mikor lesz áprilisban a...

Mikor lesz áprilisban a számlán a családi? Április 1-én vagy csak 4-én?

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 09:38
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, Bodri, már látom, hogy te bolond vagy, akkor hagyjuk :D Rákerestem a nevedre, 2013 óta csak és kizárólag csp-s kérdésekhez írtál, ráadásul javarészt értelmetlen dolgokat. Hagyjuk...
2016. márc. 28. 09:18
 32/59 anonim válasza:
24%
Szégyelje magát az aki degradálja a kérdezőt! Általában aki ide okoskodik annak gyereke sincs ha lenne tudná hogy hóvégén egy hétvége is sokat számít.Nem szégyen a CSP-re várni. Ez Magyarország és a Kormány szégyene hogy az emberek erre vannak utalva.Ez alanyi jogon jár. Nem egy segélyezési forma. Sajnos hogy néha erre kell támaszkodni egyébként minden hónap 3.ik napja a határidő a kézhezvételnek, tehát 31.-én utalnak és 1.én vehető le számláról.
2016. márc. 29. 09:50
 33/59 Bodrievike ***** válasza:
0%

Helló! 4-én hétfőn!

Pááááá

2016. márc. 29. 17:12
 34/59 anonim ***** válasza:
64%

Miért van az, hogy valakinek is szégyellnie kell azt, hogy várja a családi pótlékot? Ha nem a családi pótlékot akkor a fizetését, tök mindegy. Nem mindenki keres úgy, hogy ne kelljen foglalkoznia a családival.

Akárki felteszi a kérdést, rögtön nekiugrotok, hogy " 'há megen kenyérre köll", jézusom, rosszul vagyok már ettől.

Nekünk átlagos fizetésünk van, minimálisat tudunk félre tenne, a félre rakott pénzhez csak akkor nyulunk ha nagyon muszáj (gyerekeknek ruha, autó műszaki, váratlan nagyobb kiadások), így pl hó végén ha 3000ft van a pénztárcámban, igyekszem úgy alakítani a boltot hogy elég legyen családiig, így van hogy én is várom. Miért is szégyellném, tanult vagyok, jó munkahellyel, bár jelenleg gyed-en a 2. gyerekünkkel, a férjem tisztességes szakmunkát végez, arról nem mi tehetünk hogy a környéken ez az egyetlen normálisan de keveset fizető cég.

Eszméletlenül bunkók tudtok lenni, engem ez már annyira idegesít...

2016. márc. 29. 20:33
 35/59 anonim ***** válasza:
93%
Esküszöm mint az ilyen emberek mint itt egyesek,direkt az ilyen kérdéseket keresik,hogy kibe lehet belekötni...nagyon sok ilyen van màs témàban is!ha ilyen módon reagàljàtok le ezt a kérdést minek nyitotad meg??Senkinek semmi köze hozzà ki milyen anyagi helyzetben van,lehet bàntàs is a szàmàra mert nem tudhatod miért vàrja egyes ember ennyie..pl.v.ki egyedül nevel 1-2-3 gyereket ez lehet bàrmilyen okból,nem szeretném részletezni.Nem kell senkit bàntani,inkàbb tegyél rendet otthon mert lehet itt vezetsz le mindent!!!!!
2016. márc. 29. 21:39
 36/59 anonim ***** válasza:
91%

Elméletileg 4en lehet levenni minden hónap első munkanapjan utalnak es masodik munkanapjan van kartyan

A tobbi beszolonak: Mi is varjuk a cspt fizetést tisztesegesen dolgozik a párom es terhesegem alatt én is fizetjük a lakásunk reszletjet csekkeket attol mert vkinek kicsit rosszabbul megy nem kell bunkozni az a baj h néhány emberke kinek jobban megy lenézi azt akinek mar kicsit kevesebb jut teljesen mindegy h milyen okból.persze tiszteseges kereteken belül.

2016. márc. 29. 21:55
 37/59 anonim válasza:
0%
Hivatalos forrásból tudom(a harmadik gyermekem utàn most igényeltem a csp-t)a levélben úgy szerepel hogy minden hó 3.áig elutalják! Eddig mindíg így volt ha 3.a hétvégére esik akkor az előző munkanapon utalják!
2016. márc. 30. 06:11
 38/59 anonim ***** válasza:

Nem szégyen várni a csp-t, mert sokan keményen tanultak, keményen dolgoznak, és nem keresnek annyit, hogy bőven legyen tartalék. Attól még nem kell senkit lenézni. Ahogy az se pénzeszsákné ténsasszony, akinek jól keres a férje.

A kérdésre a válasz: ilyenkor meg szokott jönni 1-én, mert 3-ig meg szokott érkezni. Persze, nem tudom, most hogy lesz. Bízom az 1-ben, de azért úgy számolok, hogy kihúzzuk simán 4-ig.

Sok gyerekre sok családi jön, úgyhogy azért van, ahol ez nem zsebpénz. Húsvét volt, sokan kiköltekeztek, nem tudom, akinek ez az összeg ennyire nem számít, hogy ezzel felvág a rászorulóknak, miért nem mond le róla, ma már megteheti.

2016. márc. 30. 11:43
 39/59 anonim ***** válasza:

Én nem is értem, ki találta ki ezt, hogy elsején megérkezik. Most egy babás csoportban linkeltek egy oldalt a facebookon, ott is ilyen hülyeségek szerepelnek, hogy egész évben elsején meg másodikán jön a csp. De ez egy irgalmatlan nagy hülyeség, mert ez nem azt jelenti, hogy ekkor érkezik, hanem hogy ekkor utal az államkincstár. Az meg majd a következő munkanapon lesz levehető a számláról. Szóval persze, lesz családi pótlék elsején, csak nem nálunk, hanem még a rendszerben kering, és hétfőn le is lehet szépen venni.

Egyébként ezeket a hülyeségeket az ilyen, és ehhez hasonló, marhára nem hivatalos oldalakról szedik: [link]

De tény, nem írtak hülyeséget, ők nem azt írták, hogy ezeken a napokon már a számlán lesz, hanem, hogy ezek az utalási időpontok. Azaz, aki nem teljesen hülye, az meg tudja fejteni, hogy a következő munkanapon lehet levenni a pénzt a számláról.

2016. márc. 30. 12:03
 40/59 anonim válasza:
Ha már eddig nem jött akkor ma már nem is fog,pedig én is nagyon vártam és szerintem ez egyáltalán nem szégyen csak hát akinek nincs gyermeke az nem értheti vagy biztos havi 600 ezer a nettó jövedelme!
2016. ápr. 1. 09:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!