A hónapról hónapra élők meg a szegények és akiknek semmijük sincs, miért vállalnak sok gyereket?
még hányszor teszitek fel ezt a kérdést? nem mindegy ki mit csinál? mi lenne ha mindenki a saját portáján söprögetne?
(egy nem csóró anyuka)
nem értem, m i a gond az olcsó popsikenőccsel, olcsó pelussal és turis ruhákkal...
de komolyan. nem arról van szó, hogy a gyerek koszos, szakadt ruhába van, és nincs kipusolva a sz@rból.
basszus, és képzeld el, a gyerekem parizert és virslit is szokott kapni, és szereti (a téliszalámit szerintem meg sem enné). ugye pfúj?
jó ne add alá a lovat, ezek a szerencsétlenek nem értik meg hogy attól hogy valaki nem vesz 15000 Ft-ért új kabátot, attól még nem feltétlen csóró..kérdező szerintem örülnél ha feleannyiból élnél mint mi, mégis veszek használt cuccokat a gyerekemnek, ahogy magamnak és a férjemnek is.
És még mindig ajánlom a hozzád hasonló ultra sznob senkiknek David Attenborough filmjét, ami arról szól, hogy hogyan teszed tönkre magad körül a földet cirka 100 éven belül azzal, hogy mindenből új dolgot vásárolsz az alig használtakat pedig dobod a kukába.
Én egyetértek a kérdezővel!
Igenis ha valaki gyereket vállal,akkor az a gyerek kapja meg amire szüksége van !
Csak a közvetlen környezetemben van 3 olyan család akik ilyenek!
Az egyiknek 3 gyereke van 2 nőtől mind a három gyerek mióta megvan nélkülözik,az apjuk alkesz stb.Mindig másnak a kinőtt cuccait hordják.
A másiknak 5! gyereke van,soha nem kapnak semmit mindegyik rossz mint az ördög,szintén mindig nélkülöznek.Abban is biztos vagyok,hogy lesz még gyerek.
A harmadik 8!-an laknak egy 50 nm házban most jön még oda egy csecsemő,amivel az anya végig itt a fél terhességet,az apja nem dolgozik,szintén a gyerek issza meg a levét. És az "anya" 18 éves volt már 2 abortusza!
Én nem azt mondom,hogy az aki nem a legdrágábbat veszi meg mindenből az rossza szülő,nem erről van itt szó,hanem aki csak "gyártja" a a gyerekeket és le*szarja miből neveli fel!
Ez egy hatalmas baromság amit írsz. Nálunk például jelenleg éppen a legszegényebb gyerek lett dícséretes kitűnő és kémia versenyeket nyer egyfolytában.
Sokszor a legszegényebbek a legboldogabbak.
Nézzük csak meg az újságcikkeket, akik 18 év alatt lesznek öngyilkosok? Szegény sorsú gyerekek? NEM!!
Sorolhatnám még.
hát mi hárman voltunk tesók két tanár szülővel..nem mondom jutott néha erre arra de azért az év nagy részében párizsit ettünk reggel este moziról szó sem volt...mára még is csodálatos életet tudok magam mögött, beleértve a gyerekkort. Amit írsz nem állja meg a helyét. Aki mélyszegénységben él mások az igényei: nem vágyik laptopra nem vágyik Amerikába utazni meg Balira, és nem vágyik ÚJ 5000 Ftos cumisüvegre.
Más szegmens, más értékrend. Sosem fogod őket megérteni és ne is akard megérteni, más a gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!