Ezek szerint májusban 5. én kapjuk csak meg a családit?
Figyelt kérdés
Tudom korai kèrdès, de mielődt le lennèk ugatva , szólva, igen nekünk nagyon is számít mert 3 gyereket nevelünk èa rohadtul elfogy a pènz a hónap vègère , utolsó hetère!!
Mièrt nem tudják ápr 30.án utalni??
Meg hát ugye a május 1 , hogy az ember el tudjon menni valahovaa gyerekeivel!!
Kèrem szèpen aki tènykeg kötöszködni akar az ne irjon !
Köszönöm!
2015. ápr. 12. 08:51
41/42 anonim válasza:
Szerintem csak valahol olvasta a május 4.-i dátumot és "kiakadt". :) Ennek tudható be a stílusa.
És családi pótlék ide vagy oda, valószínűnek tartom, hogy a kérdező háztartásában a hónapban az a leghamarabb érkező pénzösszeg. :)
42/42 anonim válasza:
Egyetertek a 41es hozzaszoloval. Senki nem matatott volna a penztarcajaban ha o nem teszi. Alap hangon olyan stilusban nyitott ami bocskanyitogato. Nana h sok embernel kiverte a biztositekot. Kovetelozve, fennhangon irt. Valoban eleg lett volna annyit h valoban csak akkor utalnak, vagy ki mit tud a dologrol. Nem pedig mi az h nem utalnak hamarabb hisz nincs penz de majalosozni akarunk. Tobb felkialtojellel. Erre jott nemely valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!