Ezek szerint májusban 5. én kapjuk csak meg a családit?
Tudom korai kèrdès, de mielődt le lennèk ugatva , szólva, igen nekünk nagyon is számít mert 3 gyereket nevelünk èa rohadtul elfogy a pènz a hónap vègère , utolsó hetère!!
Mièrt nem tudják ápr 30.án utalni??
Meg hát ugye a május 1 , hogy az ember el tudjon menni valahovaa gyerekeivel!!
Kèrem szèpen aki tènykeg kötöszködni akar az ne irjon !
Köszönöm!
Ha nem kamu, akkor meg nem is tudom, mit lehet rád írni:)
A kérdésed utáni komment stílusa és minden megnyilvánulásod kritikán aluli...És még mást hülyézel le? Enyhén provokatív a kérdésed. Most volt családi, ki a francot érdekel, mikor lesz a következő? Remélem, május 5-én!!!
Nem tudom, mit kell mindig kiakadni azon, hogy alaphelyzetben nem a hónap legelső napján jön meg a családi.
Mondjuk most nem vagyok benne biztos, hogy tényleg megjön-e hamarabb, vagy majd csak a második munkanapon, mert többfélét is olvastam, de mindegy is. Fizetést sem utalnak előbb, csak hogy a dolgozó a hónap első napján kirándulni tudjon menni. Akkor a családi pótléknál miért várod ezt el? A pénzedet megkaptad, a te dolgod beosztani úgy, hogy jusson későbbre is. Tessék előre gondolkodni. Mivel a hónap első napja ünnepnap, igenis kell rá számítani, hogy akkor még nem lesz a kezedben a pénz. Sőt, minden hónap első napján ezzel kell kalkulálni, mert csak a második munkanapon érkezik meg a számlára amúgy is. Ha most mégis előbb lesz az utalás, akkor örülhetsz, amúgy meg a későbbiekben tessék előre gondolkodni, hogy a hónap végén mit akartok csinálni, és arra félretenni.
Ha valaki már 12-én látja, hogy elfogyott a pénz, viszont következő hó elején nem feltétlenül szükséges dologra akar kiadni, abból nem éppen a felelős életvitel szűrhető le.
Ráadásul ő maga írta, hogy hónap végére rendre elfogy a pénz. Ezek szerint 3 gyereket nem tudnak eltartani. Ha bármilyen váratlan kiadás beüt, máris adósságspirálba kerülnek. Ilyen feltételekre 3 gyereket bevállalni valóban felelőtlenség volt (kivéve, ha ikerterhesség volt).
28-as
De igen, eszembe jutott (amúgy minden felelőtlen, pénzszóró, semmire gyereket vállaló ezt a mondatot tartja maga elé pajzsként) lol
Igen, kerülhetek ilyen helyzetbe, bármikor. De én nem majálisoznám el már a következő havi családi pótlékot, amit még meg se katam, úgy, h a mostani is épp csak megjött és már nincs belőle...Ez a különbség. Nem gazdálkodok olyan pénzzel, amit még meg sem kaptam.
Évek óta dolgozunk mindketten, 3 gyerekünk van. Érdekes módon megvagyunk majálisozás nélkül:)
Értelmetlen pénzköltés némelyeknél, utána meg 10-én megint sírnak, mikor jön a családi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!