Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Ezek szerint májusban 5. én...

Ezek szerint májusban 5. én kapjuk csak meg a családit?

Figyelt kérdés

Tudom korai kèrdès, de mielődt le lennèk ugatva , szólva, igen nekünk nagyon is számít mert 3 gyereket nevelünk èa rohadtul elfogy a pènz a hónap vègère , utolsó hetère!!

Mièrt nem tudják ápr 30.án utalni??

Meg hát ugye a május 1 , hogy az ember el tudjon menni valahovaa gyerekeivel!!

Kèrem szèpen aki tènykeg kötöszködni akar az ne irjon !

Köszönöm!

2015. ápr. 12. 08:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem kamu, akkor meg nem is tudom, mit lehet rád írni:)

A kérdésed utáni komment stílusa és minden megnyilvánulásod kritikán aluli...És még mást hülyézel le? Enyhén provokatív a kérdésed. Most volt családi, ki a francot érdekel, mikor lesz a következő? Remélem, május 5-én!!!

2015. ápr. 13. 09:19
 22/42 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit kell mindig kiakadni azon, hogy alaphelyzetben nem a hónap legelső napján jön meg a családi.

Mondjuk most nem vagyok benne biztos, hogy tényleg megjön-e hamarabb, vagy majd csak a második munkanapon, mert többfélét is olvastam, de mindegy is. Fizetést sem utalnak előbb, csak hogy a dolgozó a hónap első napján kirándulni tudjon menni. Akkor a családi pótléknál miért várod ezt el? A pénzedet megkaptad, a te dolgod beosztani úgy, hogy jusson későbbre is. Tessék előre gondolkodni. Mivel a hónap első napja ünnepnap, igenis kell rá számítani, hogy akkor még nem lesz a kezedben a pénz. Sőt, minden hónap első napján ezzel kell kalkulálni, mert csak a második munkanapon érkezik meg a számlára amúgy is. Ha most mégis előbb lesz az utalás, akkor örülhetsz, amúgy meg a későbbiekben tessék előre gondolkodni, hogy a hónap végén mit akartok csinálni, és arra félretenni.

2015. ápr. 14. 08:56
 23/42 anonim ***** válasza:
3%
Nem is értem,mi ez az össznépi felháborodás??!! A kérdező feltett egy kérdést,erre jönnek az okító válaszok.Az én ismerőseim közt sok ember van,akinek,sajnos hó végére kiürül a pénztárcájuk,ás nem azért,mert semmirekellő pénzszórók.Szerintem a kérdező nem nevelésitanácsot,és spórolási tippeket kért.van egy jó mondás,egyszer fent,máskor lent.Lehet,hogy akiveddig félre tudott tenni hó végére,valamilyen oknál fogva következő hónapban nem tud. Okoskodni lehet,de ebben az esetben felesleges!!Mi az,hogy felelőtlenül vállalta a gyermekeit???!!! Ez kritikán aluli hozzászólás!! Amúgy április 28.-a a kiutalási időpont,legkésőbb,30.-án a számlán lesz.Szép napot mindenkinek!
2015. ápr. 14. 15:25
 24/42 anonim ***** válasza:
95%
Azért felelőtlen, mert nincs pénz hó végére, de erőn felül május elsejézni akar...
2015. ápr. 14. 15:28
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki már 12-én látja, hogy elfogyott a pénz, viszont következő hó elején nem feltétlenül szükséges dologra akar kiadni, abból nem éppen a felelős életvitel szűrhető le.

Ráadásul ő maga írta, hogy hónap végére rendre elfogy a pénz. Ezek szerint 3 gyereket nem tudnak eltartani. Ha bármilyen váratlan kiadás beüt, máris adósságspirálba kerülnek. Ilyen feltételekre 3 gyereket bevállalni valóban felelőtlenség volt (kivéve, ha ikerterhesség volt).

2015. ápr. 14. 16:30
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
23, a mák be szokta tartani a törvényt, hogy a hónap harmadik napjáig folyósít. Minden külön tájékoztatás nélkül tudható, hogy mivel negyedike lesz az első munkanap, nem tudnának 3. napig folyósítani, ezért előbb jön.
2015. ápr. 14. 19:06
 27/42 anonim ***** válasza:
29%
Arra nem gondolt senki,hogy mikor bevállakták a harmadik gyerkőcöt,esetleg jó anyagi körülmények közt éltek,ami megváltozhatott??! Szerintem nem jó bírálni mást,mert sosem tudhatjuk,lehet mi is ilyen helyzetbe kerülünk egyszer!!
2015. ápr. 14. 21:52
 28/42 anonim ***** válasza:
27, egyrészt, már nem a MÁK utal április óta, másrészt ötödike a határidő, nem harmadika.
2015. ápr. 15. 09:27
 29/42 anonim ***** válasza:

28-as

De igen, eszembe jutott (amúgy minden felelőtlen, pénzszóró, semmire gyereket vállaló ezt a mondatot tartja maga elé pajzsként) lol

Igen, kerülhetek ilyen helyzetbe, bármikor. De én nem majálisoznám el már a következő havi családi pótlékot, amit még meg se katam, úgy, h a mostani is épp csak megjött és már nincs belőle...Ez a különbség. Nem gazdálkodok olyan pénzzel, amit még meg sem kaptam.

2015. ápr. 15. 09:46
 30/42 anonim ***** válasza:

Évek óta dolgozunk mindketten, 3 gyerekünk van. Érdekes módon megvagyunk majálisozás nélkül:)

Értelmetlen pénzköltés némelyeknél, utána meg 10-én megint sírnak, mikor jön a családi....

2015. ápr. 15. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!