Ezek szerint májusban 5. én kapjuk csak meg a családit?
Tudom korai kèrdès, de mielődt le lennèk ugatva , szólva, igen nekünk nagyon is számít mert 3 gyereket nevelünk èa rohadtul elfogy a pènz a hónap vègère , utolsó hetère!!
Mièrt nem tudják ápr 30.án utalni??
Meg hát ugye a május 1 , hogy az ember el tudjon menni valahovaa gyerekeivel!!
Kèrem szèpen aki tènykeg kötöszködni akar az ne irjon !
Köszönöm!
3 gyerekünk van. Mint a Messiást várom a csp.-t! :)
Majálisozni akarok belőle!
Váratlan kiadások miatt már csak kajára van pénzem. De ki van fizetve minden egyes számla.
Ha nincs csp. nem lesz majális. Pedigg megigértük a gyerekeknek.
48e.-ből 18at elmajálisozunk, aztán az én fizumig kitartunk. Abból kifizetem a sulit, ovit, telefont, netet,rezsit. A férjemé is jön nemsoká abból kifizetjük az autóhitelt, a gyerekek lakástakarékját, (20-20-20e)
És a számlájukra félreteszünk 10-10-10ezret. Hó végéig elvagyunk bőven. Sőt a hónapban gyereknapra is fogok eltenni 25e.-et, mert szilvásváradi kirándulást kértek a gyerekek. Színházba is megyünk minden hónapba.De most kifogytunk.... Ugye milyen felelőtlen vagyok, hogy várom a családit??? :) Kitartunk kajával ha csak 5.én jön meg, de baj, hogy ha megkapjuk megyünk auqvaparkba, baj, hogy ennyire várom?
Utolsó, neked váratlan kiadások jöttek be, a kérdező pedig leírja, hogy elfogy a pénz az utolsó hétre RENDSZERESEN.
Tehát alapvetően nem jönnek ki a bevételeikből, nem tudják a gyerekeket megfelelően eltartani.
Ilyen helyzetben igenis nem a majálisozás az első, ha a hónap utolsó hetén már nem esznek a gyerekek.
Nem tudom mit szívozik itt egy kèt ember ismètlem szó sincs semmifèle dőzsölèsről!
De nem lehet egy fillèr nèlkül elmenni akkor sem !
Mezei egyszerüsèggel egy süti , egy üdítő ennyi!
Nagyon szègyelje magát az aki kötöszködik
bunkózik annak kívánom hogy legyen ilyen helyzetben!
Aki normálisan irt köszönöm szépen
Kedves Kérdező!
Sajnálom,hogy ilyen sok bunkó választ kaptál.
4 gyerekes anyuka
Tudom sajnálni, aki az ilyen stílusú kérdezővel ért egyet:)
A STÍLUS MAGA AZ EMBER!
Sziasztok!
Megfelelő kérdésre, megfelelő válasz. Szerintem legalábbis, ha nem tudok a kérdésre válaszolni akkor hallgatok szépen csendben.
Ma érkezett email:
Tisztelt Érdeklődő Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy egy tegnapi napon hozott döntés értelmében a 2015. április hónapra járó családtámogatási ellátások utalása és kézbesítésére előrehozott időpontban még május elseje előtt megtörténik.
Tisztelettel:
dr. Sztán György
osztályvezető
Ui. Tisztelt Kérdező!Őszintén sajnálom, hogy egy egyszerű kérdés ekkora zűrzavarral jár. Mellesleg senkinek nincs joga a másik pénztárcájában turkálni..
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!