Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Ti megkaptátok a családit? Én...

Ti megkaptátok a családit? Én nem. Átgyalogoltam a szomszéd valuba hiába

Figyelt kérdés
Ti kaptatok?
2015. ápr. 1. 06:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
7:01kor jött a sms, OTP-s vagyok.
2015. ápr. 1. 12:23
 32/38 anonim ***** válasza:
95%
Ha már egy másik faluba kell sétálgatni, nem megérné ha sms-t kérnél a tranzakciókról? Esetleg netbankot intézni? Bocsi ez csak egy tipp. Csak így is előbb utalják, és ezt sem tudod kivárni hanem itt toporogsz miatta, pedig elvileg nem kenyérre kell. Könyörgöm nem hetekről beszélünk, hanem egy napról!
2015. ápr. 1. 12:36
 33/38 A kérdező kommentje:

Nem jött meg a pénz. Ez meg nektek egy kis ajándék hogy megnyugodjatok! Most készült kép :D

[link]

2015. ápr. 1. 19:16
 34/38 anonim ***** válasza:
51%
Na, hát akkor nem kell itt parázni! Meglesz, mikor megérkezik aztán annyi! :)
2015. ápr. 1. 20:09
 35/38 anonim ***** válasza:
60%
Elsétáltál újra és mehetsz holnap is? Megdolgozol érte rendesen. :D
2015. ápr. 1. 21:49
 36/38 A kérdező kommentje:
Zsemlemorzs fog belőle készüli :) És mivel nem kaptam családit, így nem foghatjátok rm hogy abból vettem. De ha abból is vettem volna, mégis mi a franc közöd lenne hozzá? Te talán segget törölsz vele?:D
2015. ápr. 1. 22:32
 37/38 A kérdező kommentje:
Persze hogy direkt van úgy szerencsétlen kenyér :) Mivel a többnapos kenyeret nem eszik meg a gyerekek, ezért inkább megszáritom és zsemlemorzsa lesz belőle. Nincs jobb a házi morzsánál :) De ahogy látható a képen, a friss kenyér be van csomagolva :D
2015. ápr. 2. 08:14
 38/38 A kérdező kommentje:
Hoppá...kitörölték a kommented utolsó :/
2015. ápr. 2. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!