Ti megkaptátok a családit? Én nem. Átgyalogoltam a szomszéd valuba hiába
Figyelt kérdés
Ti kaptatok?2015. ápr. 1. 06:58
11/38 anonim válasza:
Otp-s vagyok. Most jött SMS, 7-20 körül. Lehet várnod kellett volna még egy kicsit?
12/38 anonim válasza:
Na nekem ez merőben új.Azt hittem majd csak 3.-an küldik ki.Én is OTP-s vagyok,biztos ami bizti lekerdezem az egyenleget.Igaz,nem nagy vagyon a családi,de több mint a semmi.Igazán megemelhetnek.
13/38 A kérdező kommentje:
Azért indultam korán mert 6kor már rajta szokott lenni. Hát nemtudom.
2015. ápr. 1. 07:26
14/38 anonim válasza:
10-es vagyok! :) Most jött az sms!
15/38 anonim válasza:
Megjött az utalás,otp-s vagyok.Legyen szép napotok😃
16/38 anonim válasza:
6Kor meg nem nyit a bank utalasi rendszere..
17/38 A kérdező kommentje:
Pedig rajt szokott lenni
2015. ápr. 1. 07:38
18/38 anonim válasza:
16-os. Bár nem otp-s vagyok, de én is sokszor hajnali 3-4-kor kapom az sms-t az utalásról!
19/38 anonim válasza:
Otp, rajta van.
Nem tudom, egy páran miért csodálkoznak, hogy elsején van csp. Napok óta ez folyik mindenhonnan (újság, tv, itt is), hogy hamarabb utalnak.
20/38 anonim válasza:
OTP-s vagyok,Megjött az a hatalmas vagyon...Legyen szép napotok!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!