Mire költöd a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
Aki szerint én a pénztárcájába kutatok, aki csak flegmázni tud és kaffogni, az NE válaszoljon, mert nem kötelező!! Köszönöm!2015. márc. 29. 22:30
21/26 anonim 

válasza:

Off: utolsó voltam: ha úgy alakul, a CSP-t a gyereknek egy LTP-be szeretném fektetni. De pillanatnyilag nem tesszük félre.
22/26 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem értelmezhető a kérdés ,teljesen ok!!
Amúgy nálunk is 3 gyerkőc van ,így mindig amire kell
a picinek 6 hós ,bébiételeket ,tejpépet,
a nagyoknak ruha ,zokni, harisnya, puff ennyi jut eszembe
szép napot
23/26 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, hogy egyeseknek mi nem érthető a kérédsen, de köszönöm a válaszokat :D
2015. márc. 30. 16:08
24/26 anonim 

válasza:

2 gyerkőc van. Félretesszük nekik.
25/26 anonim 

válasza:

3gyerek. 48e.
Ebből 19e.-ért kempingcuccok a nyári sátorozáshoz.(most kaptam olcsón kempingszékeket, hálózsákokat, hűtőt)
11e Net+tv
10e- ből megyünk Színházba, a Padlást nézzük meg, előtte McDonalds.
8e-t meg megeszünk, iszunk. :)
26/26 anonim 

válasza:

Mi is eltesszük a gyerekeknek, születésüktől kezdve. Minden hónapban a családi pótléknak megfelelő összeg megy egy külön megtakarítási számlára. Így nem csupasz seggel indulnak majd az életben, hanem egy kicsit tudunk nekik segíteni. ;-) Nekünk az apjával ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!