Mire költöd a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
Aki szerint én a pénztárcájába kutatok, aki csak flegmázni tud és kaffogni, az NE válaszoljon, mert nem kötelező!! Köszönöm!2015. márc. 29. 22:30
11/26 anonim válasza:
Mi félretesszük a picinek tovább tanulásra egyébb dolgoka..nem magyar cspt kapunk.
12/26 anonim válasza:
A gyerekekre havonta sokkal többet költök. Nem különítem el, hogy mondjuk csak a fizetésemből veszek magamnak egy bugyit, hanem megy bele a közösbe és onnan fizetek mindent.
13/26 anonim válasza:
Külön számlára kerül, ami félre van téve a gyereknek.
14/26 anonim válasza:
Ovi ebéd és az edzés. Nem is számolom a bevételhez. 2csemete
15/26 anonim válasza:
minden hónapra félretesszük,tanulásra. nagyon drága az egyetem,de szeretnénk ha menne majd.
16/26 anonim válasza:
Most gyesen vagyok, elköltjük rezsire meg kajára. Nemsokára újra dolgozni fogok, onnantól félrerakom, már nem fog hiányozni a havi költségvetésből.
17/26 anonim válasza:
Azt sosem veszem le a számláról, hanem átutalom telefonszámlára.
18/26 anonim válasza:
Külön számlára utaltatom, nem nyúlunk hozzá. Gyűjtjük továbbtanulásra, esetleg lakás-önerőre.
19/26 anonim válasza:
Szia! Teszünk még hozzá, és elrakjuk egy külön számlára.
20/26 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy, hogy melyik zsebemből veszem ki a pénzt, ami aztán így is, úgy is elmegy. Általában rajthagyom a számlán, gyűlik, aztán ha épp kell vésztartalék, vagy szeretnék vásárolni valamit, akkor elköltöm. Hogy magamnak veszek-e belőle ruhát, vagy a gyerek ebédjét fizetem ki az oviban, szerintem egyremegy.
Szóval nincs külön "gyerek" boríték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!