Mire költöd a családi pótlékot?
Figyelt kérdés
Aki szerint én a pénztárcájába kutatok, aki csak flegmázni tud és kaffogni, az NE válaszoljon, mert nem kötelező!! Köszönöm!2015. márc. 29. 22:30
2/26 anonim válasza:
Megy a közösbe. 3 gyerek van. Sok minden kell minden hónapban.
3/26 anonim válasza:
Nem különítem el a többi pénztől, nincs olyan,h a csp-t erre vagy arra költöm. Nyilván a csp összegének többszörösét költjük a kisfiunkra.
4/26 anonim válasza:
Számlákra megy a GYES-el együtt.
5/26 A kérdező kommentje:
1: a kérdés nyilván azoknak szól, akiknek VAN :)
2015. márc. 29. 22:39
6/26 anonim válasza:
Mikor megkapom, akkor megyek a kislányomnak bevásárolni. Pelenka, popsitörlő stb. Feltöltöm a havi babás készletet. Kb. annyit szoktam ott hagyni, amennyi a cs.p.
7/26 anonim válasza:
Ó annyira mindegy. Úgy sem annyi pénzt költünk egy gyerekre hanem jóval többet..
8/26 anonim válasza:
fogalmam sincs :) megy a számlára a fizuval, ami kell azt leveszem, a többi marad tartaléknak. a gyerekre a családi sokszorosát költöm, se az ovi, se a sport se a ruházkodása nem jön(ne) ki annyiból, ha különvenném se
9/26 anonim válasza:
nincs elkülönítve, vagy megy a rezsibe, vagy a babakajára, együtt van az egésszel
10/26 anonim válasza:
Elég nehezen értelmezhető a kérdés. Megy bele a családi kasszába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!