Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Egyedülálló anyukák, kellünk...

Egyedülálló anyukák, kellünk mi még vkinek egyáltalán? Gyerekkel?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, egyedülálló, 3 éves múlt a fiacskám, a szüleimmel élek, komoly kapcsolatom sose lesz?

Ti hogy vagytok ezzel? Van vkim most, de semmit sem ér az egész. NEM ÉRDEKLEM ŐT, mit csináljak már? Kilépjek belőle? Olyan nehéz ha van egy gyerek mástól...

2015. márc. 1. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Az egyik haverom épp most vett el egy 3 gyerekes anyukát! Az a durva, hogy a nő előtte egy másik ismerősömmel járt, szzntén fiatalabb nála, gyerektelen. Most meg még el is vették.. Szóval remény biztos van, nagyobb esélyed van sokkal, mint eyg 3 gyerekes anyukának.

Amúgy, szerintem próbálj elvált apukákkal ismerkedni, ők biztos toleránsabbak egy gyerekekkel, hisz nekik is van, az ő részéről is adódhatnak gondok a gyerek miatt, így megértőbb, elfogadóbb lehet. Ha gyerektelen pasira vágysz, hát akkor kevesebb az esély.

2015. márc. 1. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen! Van remény! Itt vagyok én, aki igen elveszettnek érezte magát és úgy gondolta h nem kell már férfinak gyerekkel.....de az élet rácáfolt :-) 1 éve vagyunk együtt, 37 évesek vagyunk, 8 éves a fiam.....szeretnénk közöset :-)
2015. márc. 1. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
De miért családi pótlék kategória?
2015. márc. 1. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem érted a "családi pótlék" kifejezés kétértelműségét? :)
2015. márc. 1. 21:42
 15/15 Citation ***** válasza:
Ha sorra nem jönnek össze a pasik, akkor máshol a gond.
2015. márc. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!