Januártól valóban lesz kedvezmény a hátrányos helyzetü családoknak?
1 ! Köszönjük Emese! Szerintem a kérdező nem eltartott p icsákhoz intézte a kérdést!
Kérdező,pontosan mire gondolsz?
Azt hallottam,hogy januártól lesz egy Kormányrendelet,amelyben segitséget nyujtanak a hátrányos helyzetü családok részére.
Az összeg kb.10-13000.-ig terjed.A gyerekeknek be kell járniuk valamilyen konzultációra egy hónapban egyszer.
Ma hallottam egy ismerõsömtõl,tehát részleteket nem tudok,azért tettem fel itt a kérdésemet.Nem rólam van szó,hanem egy anyáról,aki egyedül neveli az iker gyermekeit.Ja és az anya dolgozik.
Jaj, dehogynem rólad van szó.
Kedves 2-es, dolgozok nem eltartnak, immár 13 éve egy cégnél. Én erre vagyok büszke, nem arra, hogy az államtól várom, hogy a gyerekeim eltartsa.
Az ikreknek gondolom van egy apja is, van gyerektartás, anya is dolgozhat, van bölcsőde, óvoda, iskola, ahol a gyerek nappal lehet. Aki akat, mindent megold, nem pedig sír.
Bár gondolom 2-es, te is magadból indltál ki:D
Én 3 gyereket tartok el 2 fizetésből és semmilyen segélyre nem vagyok jogosult szerencsére:)
Remélem Orbán be is szigorítja a segélyek rendszerét, nem pedig még bővíti, ugyanis szigorításról volt szó. Akinek nem tetszik, az megszökik vagy megszokja, ennyi.
Semmilyen munka nem szégyen, még a vécépucolás sem, ha az kell, hogy eltartsam a gyerekem. Kicsik mellett is részmunkaidőben is lehet akár dolgozni, sőt ma már több a részmunkaidő mint a teljes. Gyed, gyes mellett is lehet dolgozni a gyerek 1 éves kora után. Ha meg anya dolgozott gondolom kap gyedet, meg gyerektartást is, tehát annyira nem kell sírni. Ha meg nem dolgozik vagy dolgozott, akkor ideje lenne munkát keresni, ennyi.
Utolsó belõled az irigység beszél !A gyerekei 14 évesek és az apjuk meghalt egy éve.Szégyeld magad!Nem rólam van szó.Eddig segitettem õket,de most már nekem is nehezebb lett.A tanulási eredménytõl függõen fognak kapni valami pénzt.En nem élek otthon ezért kérdezem és akitõl hallottam õ sem tudja pontosan.
Te arra tudsz koncentrálni, hogy valaki eltartott,ahhoz neked mi közöd egyébként, sugallik az irásodból a gonoszság.Sajnálom,hogy otthon az emberek nagy része ilyen lett.
Szép napot neked, és soha ne szorulj segitségre,mint ez az anya az ikreivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!