Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Nem kaptam még családit!...

Nem kaptam még családit! Hogyan lesz így majális?

Figyelt kérdés
:(
2014. ápr. 30. 13:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Elhiheted én sem a semmire vállaltam. Nem kívánom senkinek, hogy így alakuljon az élete. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 30. 16:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk családit de eléggé későn jött a postás fél 4 kor.
2014. ápr. 30. 17:16
 23/25 anonim ***** válasza:
41%

Èdes Istenem, hogy itt mennyi megmondó ember van.

Könnyü àm èszt osztani ès itèlkezni ismeretlenül!

Èn is nagyon kívânom itt az összes fröcsögö rosszindulatù embernek hogy sose kerüljenek ilyen élethelyzetbe amikor minden egyes forintnak helye van. Minden fillèr szâmít.

Ès igen nagyon sokszor vannak vàratlan kiadàsok. Amivel elöre nem lehet szàmolni. Ès akkor tènyleg jól jön hó elejèn az a roh.adt csalàdi!

Ez fàj nektek?

Egyèbkènt is kinek mi a fèszkes franc köze van ahhoz hogy mièrt tette fel ezt a kèrdèst?

Ès egyàltalàn, hogy mer itt bàrki minösíteni hogy mire szülte a gyerekèt?!

Hù könnyü így nèvtelenül...

2014. máj. 2. 17:20
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Pontozzatok csak ti... :-)

Kit èrdekel mit gondoltok? Pff

2014. máj. 2. 18:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Èn ùgy oldottam meg a majàlist hogy elöre megbeszèltem a lànyommal hogy adok neki x összeget (ami 2.000,- Ft volt) ezt kell beosztania. Ha tetszik tetszik ha nem akkor ennyi sincs.

Jöttek hozzànk a baràtnöi. Sütöttem föztem nekik, telepakoltam a hütöt üditövel,a mèlyhütöt jègkrèmekkel(a lidl-ben vettem darabjàt 49,-ft-èrt ès 119,-ft-èrt)

Itt lakunk szinte a majàlis mellett egyszerüen hazajöttek ès ettek ittak. Nem akartam hogy ott bàrmire (ilyenre )költsenek .

na szóval nagylânynak 2 ezer, a picivel (16hós)meg egyszer felültünk a ringisre 500,-èrt oszt jó napot.

Èn ilyenekre nem vagyok hajlandó többet àldozni.

2014. máj. 3. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!