Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Nem kaptam még családit!...

Nem kaptam még családit! Hogyan lesz így majális?

Figyelt kérdés
:(
2014. ápr. 30. 13:22
1 2 3
 1/25 Jégtánc ***** válasza:
81%
Miért kell hogy pénzbe kerüljön a majális? Menjetek el kirándulni.
2014. ápr. 30. 13:25
 2/25 anonim ***** válasza:
56%
mindenki kap ma családit.meg nehogymár tizenpárezer ft-on múljon.amúgy én azt sem bántam volna ha később jön..erre kéne készülni.de facebook-on is 2 hete ez megy -.-
2014. ápr. 30. 13:29
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Úgy, hogy jövőre majd elore félre teszel ra, ha van ra lehetőség. Ha nincs ra lehetőség, akkor meg nem kell a majálisán foglalkozni. Ennyi
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Minek a majálishoz pénz? De ha ennyire rosszul érint az a tizenezer ft, akkor talán jobb is, ha nem majálison költitek el mert akkor jövőhóban családi előtt kajára nem lesz.
 5/25 Babeli Zurzavar ***** válasza:
63%
no allj! kinek ho vegen nincs penze (nyilvan mas honapban sincs, mert ez eleg spec honap) az miert szeretne penzt kolteni a vursliban?! dolgozol? ha nem, akkor vedd ugy h nincs Neked a munka unnepen mit unnepelni es inkabb toltsd a napot azzal, hogy atnezed a hazi konyvelesed, hol a hiba mikor 12-13000.- Forintot varsz mint a Messiast (sugok: talan nem kene majalis jellegu baromsagokra kolteni)
2014. ápr. 30. 13:32
 6/25 anonim ***** válasza:
88%

na de ha elmajálisoznád, miből élnél egy hónapig!

örülj neki, hogy nem kaptad meg, így legalább nőtt az esélye, hogy 4 hét múlva nem teszel fel újabb kérdést!

2014. ápr. 30. 13:33
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Én holnap dolgozok! Kapálom a paprikát amit vasárnap viszek a piacra. Hogy lesz így majális?:) :)De legalább nem a sz@ros családin múlik. Munka ünnepe, dolgozni kell, hihi. Gyerekeim is szedik velem a gazt. Majd elköltjük a pénzt máskor. Szerintem keress gyors munkát, mert nagyon gáz, ha ápr 30-án a családira kell várni.
2014. ápr. 30. 13:35
 8/25 A kérdező kommentje:
Hogy hogyan osztom be a pénzt, az rám tartozik. Nem nekem fontos, hanem a gyereknek. Mert bebolondították a barátai. Nem akarok rossz anya lenni. A gyerek se majálisozzon, mert nem dolgozik??
2014. ápr. 30. 13:41
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy hogyan osztom be a pénzt, az rám tartozik."

Hja, akkor a problema megoldása is rad tartozik.

2014. ápr. 30. 13:42
 10/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha a barátai bolondították be, akkor nem olyan kicsi hogy ne tudj mellette dolgozni.

Szervezz olyan programot, amihez nem kell pénz. Minden városban lesznek ilyen programok.

2014. ápr. 30. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!