Létezik arra valamilyen szankció, ha az anyuka a családi pótlékot magára költi és élősködik a volt férjen?
Figyelt kérdés
Gyerektartást nem kell fizetnem, mert így egyeztünk meg, míg egy háztartásban lakunk. Rezsi fele-fele. Valójában mindent én fizetek, értsétek, MINDENT!
Hova mehetek ezzel a problémával?
2014. márc. 31. 21:57
1/7 anonim válasza:
Bíróság, ahol lerendezitek a jelenlegi helyzetet és papírra lesz vetve a megállapodás.
Honnan veszed, hogy a csp-t költi magára az anyuka? Meg van jelölve a pénz?
2/7 A kérdező kommentje:
Na akkor még egyszer:
Mindent én fizetek!
2014. márc. 31. 22:11
3/7 anonim válasza:
Szétköltözés, és bíróságon mindent lehet tisztázni. Utána le lesz írva, feketén-fehéren, ki, mennyit, mit fizet.
5/7 anonim válasza:
Váljatok el, rendezzétek a lakhatást és a gyerekelhelyezést gyerektartást, láthatást.
6/7 anonim válasza:
mind a 12 ezer forintot magára költi az a szégyentelen?
szerintem ennél több az amit egy felnőtt ember megeszik egy hónapban hogy ne haljon éhen
egyébként meg minek hagyod, csak azért élősködik mert van kin élősködni aki engedi
7/7 A kérdező kommentje:
26 ezer forint és az nem anyapótlék!
Elváltunk, de a gyerekek és a devizahitel, illetve szocpol miatt nem egyszerű a kettéválás.
2014. ápr. 1. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!