Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Mi a helyes eljárás ilyenkor?...

Mi a helyes eljárás ilyenkor? (18/F)

Figyelt kérdés
NA MÁR MOST AZ A HELYZET,H ÉDESANYUKÁM ALKOHOLISTA LETT ÉS MIVEL NEM AKARTAM OTT ÉLNI TOVÁBB ÉS AZ ÖCSÉM SEM,ELKÖLTÖZTÜNK OTTHONRÓL,ÉN KOLESZBA Ő MEG A NŐVÉREMHEZ. (bocs a caps lock miatt). Mivel szükségem van a pénzre,bementem az államkincstárhoz,h saját jogomra kérjem tovább a családit,a bankszámlámra,elmondtam,h miért,ott a csaj adott egy igénylőlapot,h erre a számlára kérem a továbbiakban a családit,kitöltöttem ez volt kb november 10e körül.Nézem december 3án a számlán,s kiderült h az öcsém családiját is odaküldték,visszamentem,mert nem akartam h kamatozzon később,vissza kelljen fizetnem stb... másik csaj volt bent,azt mondta h aki ezt így csinálta az nagyon elbaltázott valamit,ezt így nem szabadott volna,azt mondta h a családi pótlék jelenleg a szép anyámat illeti meg,aki úgyis csak elinná... azt mondta ,hogy irassak alá anyámmal egy papírt,amin elismeri h már nem tart el és nem tart igényt a családimra...igen biztos aláírja,tényleg szükség van erre?? Felnőtt vagyok,saját magam tartom el.Ugye csak megint egy hülye p*csa ült bent az irodájukban? Mi ilyenkor a megoldás?? Mellesleg a nővéremmel azt csinálta anyám ,hogy tovább szedte fel a családiját,és most nyögi a 800 ezret a nővérem amit felvett ,jogtalanul...
2013. dec. 14. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha most jön hozzád az öcsédé , akkor ne feszegesd, hanem add neki csak oda. Ha nem, akkor írj egy levelet a bíróságra. Kérj segélyt az önkormányzattól!
2013. dec. 14. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem jön mondta a csaj h leállít mindent,ameddig nem rendezem
2013. dec. 14. 21:09
 3/4 anonim válasza:
Nekem is alkoholista az anyám, és ma RÉSZEGEN VEZETETT!!! De csak 13 vagyok, szval jó neked, h elmehettél otthonról :'(((
2013. dec. 14. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nővéred hivatalosan fogadja családba öcsédet gyámhivatalnál és igényelje meg a családit rá!
2013. dec. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!