Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Családi pótlék csak holnap?

Családi pótlék csak holnap?

Figyelt kérdés
Találkoztam a postással és azt mondta ma nincs nála, de már hordja, akkor még holnap jöhet? Most kapnám erre a címre elsőnek, esetleg valami probléma van a központba hogy nem ma hozza?
2013. dec. 5. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak ma visznek családit, úgyhogy lehet csak a következő hónapban kapod.
2013. dec. 5. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ma megkaptam a családi pótlékot!
2013. dec. 5. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Holnap viszik!
2013. dec. 5. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Van ilyen, hogy nem visz annyi pénzt a postás magával, hogy a munkaideje alatt kihordja mindenkinek, így aki aznap nem kap, az megkapja másnap.

Nálunk kis településről van szó, volt már erre példa, hogy még a település egyik fele egyik nap megkapta, én csak a másik nap.

Szóval még jöhet holnap.

Most én ma megkaptam, de már elég későn ért vele ide a postás.

2013. dec. 5. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es, ha volt ilyen, akkor a posta hibázott. Aznap ki kell vinni az összeset, maximum akkor maradhat meg másnapig, ha a címzettnek nincs kiírva a neve, és címnyomozásra küldik, vagy ha a postás annyira trehány.

Kérdező, nyugodtan telefonálj be a postára, ott megmondják, hogy érkezett-e egyáltalán a részedre utalvány.

2013. dec. 6. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi. de ma meghozta a postás
2013. dec. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!