Mért ül a Zala megyei államkincstár ilyen sokat a családi pótlékon? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen velük?
Figyelt kérdés
Zala megyei vagyok, kisfiam július 26. án született, augusztus 7.-én minden papírt kitöltve iratokkal együtt elküldtem ajánlott elsőbbségivel hozzájuk,amit 8.-án meg is kaptak. Az anyasági támogatást a nyolcadik napon utalták ki, kivárták az időt ez pénteki nap volt, de mivel hosszú hétvége volt csak következő hét szerdán kaptam meg. Márciusban a kislányomat tartósan beteggé vették, három hónapba telt mire fizettek. Határozatot sem kaptam most még meg. Ismerőseim körében akik más megyében városban élnek, mindenki nagyon hamar megkapta, volt aki a 8. napon az anyaságival együtt. Mondták, hogy 30 nap az ügyintézés, de már az is letelt és még mindig semmi. Ti mennyi idő múlva kaptátok meg igényléstől számítva? Nekem idén márciusban mikor érdeklődtem, hogy mikorra várható az emelt családi és a határozat azt mondták hosszú szünet van, és azért van szünet, hogy gyorsabb legyen a későbbiek folyamán az ügyintézés, de csiga lassúak.2013. szept. 10. 23:24
1/2 anonim válasza:
Szia! Szabolcs megyéből írok neked, én április.30 szültem ,május.23 leadtam minden papirt ,vártam a pénzt megminden, és msot kaptam meg 4 hónap után ,úgy hogy folyamatosan hívtam őket és jártam be szeméylesen! Elegem lett és mondtam hgoy ha nem küldik akkor megyek feljebb!!
2/2 A kérdező kommentje:
Ma reggel megkaptam, szerintem olvasták a kérdést! :D
2013. szept. 11. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!