Családi pótlék 20 éves kor fölött?
Tudom, bizonyára már hatmillióan megkérdezték, de nekem is meg kell. Tekintve hogy a levelemre nem válaszolnak, telefonon meg egy óráig váratnak és utána sem kapcsolnak egy kollégát sem, itt tudom már csak megkérdezni.
20 éves vagyok, júliusban töltöttem, de arra a hónapra még megkaptam. Most augusztusban már nem küldték. Aktív nappali tagozatos tanulói jogviszonyom van, és tartósan beteg vagyok. Van valaki hasonló helyzetben, aki kap családit? Ezen tények fényében kaphatom én még a családit? Hallottam, vagy olvastam valahol, hogy 23 éves korig tartós betegséggel és tanulói jogviszonnyal elvileg még jár, csak fellebbezni kell.
tanulói jogviszonnyal csak abban az évben jár amikor betöltöd a 20at án úgy tudom. de a betegség miatt sztem járna tovább, mindenképp érdeklődd meg hivatalos úton!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!