Visszajár a pénz?
Tehát a gyerek anyukánál lesz elhelyezve, de te fel akarod venni a visszafizettetett csp-t? Te hol élsz, a Holdon?
Egyébként maximum 2 hónapra visszamenőleg lehet kérni.
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy nem tetszik a válaszom, viszont lehet, jobban ismerem a magyar bürokrácia működését, és az alapján írtam, amit írtam. Végül is, nem megbántani akartalak, csak az én ismereteim alapján tényleg kifacsart az elgondolásod, persze civil szemmel nézve jogos, hogy így elgondoltad. Úgy érzed, meg lettél rövidítve azzal a pénzzel, nos, a MÁK is úgy érezte, de neki volt jogalapja visszafizettetni. Neked kérvényezni van jogalapod, de törvény szerint fognak eljárni, és, ahogy írtam, az igényérvényesítés 2 hónap, visszamenőleg. Nagyon szívesen!
Persze, remélem, esetetekben méltányosságból akár kivételt is tesznek! Ennek pedig a MÁK honlapján utána tudtál volna nézni, vagy gugliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!