2013-ban most akkor meddig jár a családi pótlék hány éves korig?
Figyelt kérdés
Van egy 19 éves lányom most érettségizett és OKJ nappali tagozaton megy tovább és augusztusba már nem kaptam családit rá. Az iskola kezdetével ha kapok iskolalátogatásit és beviszem a családi pótlékhoz jár e majd a családi vagy nem. Meg áll az ember esze milyen törvényeket hoznak. Ha egyszer nappalin tanul akkor hogy dolgozzon hogy valami kis jövedelme is legyen?2013. aug. 4. 14:43
1/13 anonim válasza:
Hol tanul felsőoktatásban, vagy középiskolában?
Ha középiskolában akkor még egy évig jár a családi.
2/13 A kérdező kommentje:
Gimnáziumban végzet és OKJ-ra megyen a Nyíregyházi főiskolán.
2013. aug. 4. 15:00
3/13 anonim válasza:
Felsőoktatásban senkinek sem jár családi, így neki sem.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem 20 éves koráig jár? De érdekes tavaly még a nagy fiamra járt és ő egyetemre ment.
2013. aug. 4. 15:04
5/13 A kérdező kommentje:
Szeretünk Orbán Viktor!!!!!!
2013. aug. 4. 15:32
6/13 anonim válasza:
Akkor inkább ne hangoztasd mert biztos, hogy nem járt. Én 5 éve mentem Fsz-re és már akkor sem járt.
Akkor járnak 20 évig ha középiskolába tanulna, de ő felsőoktatásba iratkozott be, így nem jár.
7/13 A kérdező kommentje:
Hidd el 2012 szeptben iratkozott be a nagyobbik fiam Budapesti egyetemre most néztem vissza az OTP folyószámlát a neten és kaptam rá családit. Decemberben ott hagyta az iskolát mert nagyon jó állást kapott Pesten és a nyári szünetben végig és szept. okt. novemberben kaptam családit rá. Ez így volt.
2013. aug. 4. 15:54
8/13 A kérdező kommentje:
Ez így volt, nem hazudok minek tenném. És hallottam hogy más meg nem kapott családit mikor az ő fia is egyetemre járt.
2013. aug. 4. 15:55
9/13 anonim válasza:
Épp ezért mondom, hogy ne hangoztasd mert az fix, hogy jogtalanul vettétek fel, és ha a fiad nem iratkozik ki biztos vissza kellett volna fizetni mert kiderült volna.
10/13 A kérdező kommentje:
Addig járt a családi míg az egyetemre járt. Bent voltam a családi pótlék osztályon vittem röktön a papírt hogy megszünt a hallgatói jogviszony és nem szeretnék vissza fizetni semmit. A következő hónaptól nem kaptam a családit ennnyi történt nem volt semmi visszafizetés szóba. Most ha ők elbírálták és jóváhagyták míg iskolába járt én azt honnan tudjam hogy nekem nem jár?
2013. aug. 4. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!