Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Családi pótlék » Ha megkapjátok a családit,...

Ha megkapjátok a családit, mit vesztek belőle először?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Főleg olyanoktól, akik már nagyon várják. Nekem már jól jönne! :)
2013. aug. 1. 13:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
Kajak bort veszel? Miêrt nem a te vagy a kedves férjed fizetésébõl? :-O
2013. aug. 1. 16:18
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 10-es! Nem azt írtam, hogy eliszom az egészet, hanem hogy szeretnék egy kellemes borozgatós estét a férjemmel. Fúj, tényleg borzasztó vagyok. És mivel így várom emiatt a családit, valószínűleg eddig nem akartam ilyesmire költeni, hanem kaját vettem a gyereknek.

2013. aug. 1. 16:18
 13/30 A kérdező kommentje:
11-es: azért, mert a fizu később jön. :)
2013. aug. 1. 16:19
 14/30 anonim ***** válasza:
10%
Vagyis a csp-ből nem a gyereknek veszed meg a dolgokat, hanem magatoknak bort, mert nem bírok még pár napot várni.
2013. aug. 1. 16:21
 15/30 anonim ***** válasza:
33%
Tökéletes példa vagy arra, miért kéne utalványban adni a családit.
2013. aug. 1. 16:25
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
A pénz az csak pénz, teljesen mindegy, hogy a fizetésből vagy a családi pótlékból, netán a GYED-ből vesz valaki egy üveg bort. Nagy dolog. Engem egyszer azért pontoztak egy hasonló kérdésnél 0-ra, mert azt írtam, abból fizetem ki a villanyszámlát...
2013. aug. 1. 16:26
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
Istenem! Hát nem egy zsebbe megy a családi meg a fizetés? Miért, ti külön borítékba pakolgatjátok a pénzt, és meg van szabva, hogy a családis borítékból csak a gyerekeknek lehet vásárolni? Hát nem drogot vesz a kérdező, csak egy üveg bort!!
2013. aug. 1. 16:30
 18/30 anonim ***** válasza:
79%

Nagy kaland,hogy vesz egy üveg bort maguknak belőle.

Én veszek a gyereknek pelenkát és abból vásárolok be.Ha tudni szeretnétek dohányzom is és így a csp-ból is költök erre.Kövezzetek meg....:D

Viszont a fizetésből a gyereknek is veszek játékot,ruhát,ételt,pelenkát stb..

Most akkor,hogy is van ez?

A csp a gyereké,a fizu meg a felnőtteké????

Mert nem hiszem,hogy elég lenne a 12.000ft a gyerekre....

2013. aug. 1. 16:30
 19/30 A kérdező kommentje:

Jó bevallom, kicsit kíváncsi voltam, ki mit szól ehhez a kérdéshez, ezért írtam ki. :)

Egyébként tényleg veszek egy üveg bort, ami kb. egy ezres. Az meg mindegy, hogy a fizetésünkből, vagy a csp-ból veszek-e kaját meg pelust, hiszen úgyis megveszem ami kell a gyereknek. Tiszta hülyeség, hogy magamnak semmit nem vehetek.

2013. aug. 1. 16:31
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
Én most virágokat a kertbe,palántákat...
2013. aug. 1. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!